Online Cooking Courses

סדנת קינוחי כוסות בוטיק 7.11

קינוחי כוסות מושקעים
שמורכבים מ15 מתכונים שונים שיכולים לשמש אתכם גם בהמשך להרכבה ושילוב של קינוחים נוספים
מה אנחנו הולכים ללמוד

בלאק פורסט (היער השחור) מוס שוקולד דובדבנים מוס מסקרפונה רולדת שוקולד פאדג קרמבל קקאו ודובדבנים ואלמנט שוקולד

באבא או רום(סברינה) קומפוט אדומים שנטילי וניל ורום פטל

מנגו תפוז-מוס מנגו תפוז אוורירי מוס שוקולד חלב
קרמבל שקדים פריך פריך

פיסטצ'יו-גנאש פטל וגנאש פיסטוק מוקצפים במרקם קרמי בסקויט פיסטוק מרמלדת תות ופיסטוקים מסוכרים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין