Online Cooking Courses

סדנת רולדות בטעם של פעם

מה לא נאמר כבר על רולדות.

אחת העוגות הפשוטות והטעימות שיש.

בצק רולדה רך ומפנק שמתחבא בתוכו קרם שמנת וניל או שוקולד (זה לא באמת משנה כי בסוף אוכלים הכל)

ושניהם יחד מתגלגלים להם לגלילה צפופה ודחוסה מעל ציפוי של גנאש שוקולדי וזהו כמו שאמרתי הכי פשוט הכי טעים.

הסדנא החדשה שבניתי לכם משלבת את הפשטות שיש ברולדות,

עם מגוון טכניקות ליצירת הבצק של הרולדה,

ועוד מגוון של מילויים שיזכירו לכם את טעמי הילדות שלכם אבל בעיצוב נעלה מדרגה וניקח את הרולדה הפשוטה צעד אחד קדימה,נעצב אותה נעשה לה Makeover (מהפך) למשהו יותר טרנדי יותר יפה ומושךמאת העיין ושעדיין שומר על הטעם של פעם.

אז קדימה אם אתם מעוניינים לבוא ללמוד ולהשתדרג בעוגות רולדות לא מהעולם תלחצו על הקישור לשיריון מקום בסדנא הקרובה.

אז מה בעצם אנחנו הולכים ללמוד?

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין