מה לא נאמר כבר על רולדות.
אחת העוגות הפשוטות והטעימות שיש.
בצק רולדה רך ומפנק שמתחבא בתוכו קרם שמנת וניל או שוקולד (זה לא באמת משנה כי בסוף אוכלים הכל)
ושניהם יחד מתגלגלים להם לגלילה צפופה ודחוסה מעל ציפוי של גנאש שוקולדי וזהו כמו שאמרתי הכי פשוט הכי טעים.
הסדנא החדשה שבניתי לכם משלבת את הפשטות שיש ברולדות,
עם מגוון טכניקות ליצירת הבצק של הרולדה,
ועוד מגוון של מילויים שיזכירו לכם את טעמי הילדות שלכם אבל בעיצוב נעלה מדרגה וניקח את הרולדה הפשוטה צעד אחד קדימה,נעצב אותה נעשה לה Makeover (מהפך) למשהו יותר טרנדי יותר יפה ומושךמאת העיין ושעדיין שומר על הטעם של פעם.
אז קדימה אם אתם מעוניינים לבוא ללמוד ולהשתדרג בעוגות רולדות לא מהעולם תלחצו על הקישור לשיריון מקום בסדנא הקרובה.
אז מה בעצם אנחנו הולכים ללמוד?



