Online Cooking Courses

סדנת שמרים בסיסית

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם.

בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים.

איך הכי נכון ללוש,איך להתפיח ולאפות,איזה קמחים עדיף להשתמש,נבין מה זה גלוטן ורשת גלוטן מפותחת ככה שבסוף הסדנא הפחד יהפוך להאהבה ותתחילו לאפות כמו אלופים בבית עוגות ומאפי שמרים.

הסדא הינה מעשית וכל משתתף יכין ויתנסה בהכנת כל התוצרים ובסוף הסדנא כל אחד יקח את מה שהכין

אז מה נכין בסדא?

🔹בבקה שוקולד מבצק שמרים קר במילוי שוקול.

🔹פרסבורגר במילוי גבינה ופרג.

🔹רוגלעך מבצק מעלף חושים ומילוי מטורף.

🔹טבעות לחמניות שום רכות כמו ענן.

הסדנאות מתקיימות בסטודיו שלי בכרמיאל.
בשעה17:00-21:30
עלות למשתתף 400 ₪

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין