הסדנא מתקיימת בסטודיו שלי בכרמיאל בשעה17:00 והסדנא כולה מעשית
שמרים כרוכים זאת אחת הסדנאות המבוקשות שיש.בסדנא לומדים להכין 2 סוגי בצקים שונים בריוש כרוך מקופל ובצק קוראסון כרוך ומקופל
מהבצקים האלו נכין מגוון גדול של 10 מאפים שונים ועיצובים שונים בתוספת מילויים מיוחדים שישתלבו יחד עם הבצקים
כמו-קרם ברולה, קרם שקדים, קרם גבינה אפוי, קרם פסטוק ,שוקולד פטיסייר ,גנאשים ועוד…
הסדנא מעשית וכל אחד מתנסנה לבד בקיפולי 2 הבצקים ועיצוב המאפים ובסופה כל משתתף יוצא עם מארז סופר מפנק של תוצרים
וכמובן חוברת מתכונים