Online Cooking Courses

סופגניות

חנוכה חנוכה חג יפה כלכך וגם משמין מאוד.חחח

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-כ 150 ד

תפוקה-12/20 יח.

מצרכים:
245ג מים או חלב
25 ג שמרים טריים
500 ג קמח לחם חלות
קורט מלח
2 ביצים לארג
100 ג סוכר
40 ג חמאה רכה
1 כף רום, ברנדי, ערק,וודקה


הכנה:
להמיס את השמרים בחלב.
להוסיף קמח מלח סוכר והביצה
ובעזרת וו לישה ללוש את הבצק במהירות בינונית 3 דקות.להוסיף את החמאה והליקר ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות.לעצור ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.לאחר שעה לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50-70 ג לכדרר ולהתפיח שוב מכוסה עוד לפחות שעתיים.
לחמם שמן לטמפ של 160 ולטגן כ 2 דקות מכל צד עד גוון שחום ויפה.להעביר לנייר סופג
ולמלא במילוי שאתם אוהבים
חג שמח🕯️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין