Online Cooking Courses

סופגניות

חנוכה חנוכה חג יפה כלכך וגם משמין מאוד.חחח

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-כ 150 ד

תפוקה-12/20 יח.

מצרכים:
245ג מים או חלב
25 ג שמרים טריים
500 ג קמח לחם חלות
קורט מלח
2 ביצים לארג
100 ג סוכר
40 ג חמאה רכה
1 כף רום, ברנדי, ערק,וודקה


הכנה:
להמיס את השמרים בחלב.
להוסיף קמח מלח סוכר והביצה
ובעזרת וו לישה ללוש את הבצק במהירות בינונית 3 דקות.להוסיף את החמאה והליקר ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות.לעצור ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.לאחר שעה לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50-70 ג לכדרר ולהתפיח שוב מכוסה עוד לפחות שעתיים.
לחמם שמן לטמפ של 160 ולטגן כ 2 דקות מכל צד עד גוון שחום ויפה.להעביר לנייר סופג
ולמלא במילוי שאתם אוהבים
חג שמח🕯️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין