Online Cooking Courses

סופגניות

חנוכה חנוכה חג יפה כלכך וגם משמין מאוד.חחח

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-כ 90דק.

תפוקה-12/20 יח.

מצרכים:
245ג מים או חלב
25 ג שמרים טריים
500 ג קמח לחם חלות
קורט מלח
2 ביצים לארג
100 ג סוכר
40 ג חמאה רכה
1 כף רום, ברנדי, ערק,וודקה
הכנה:
להמיס את השמרים בחלב.
להוסיף קמח מלח סוכר והביצה
ובעזרת וו לישה ללוש את הבצק במהירות בינונית 3 דקות.להוסיף את החמאה והליקר ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות.לעצור ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.לאחר שעה לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50-70 ג לכדרר ולהתפיח שוב מכוסה עוד 40 דק
לחמם שמן לטמפ של 160 ולטגן כ 2 דקות מכל צד
ולמלא במילוי שאתם אוהבים
חג שמח🕯️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין