Online Cooking Courses

סופגניות

חנוכה חנוכה חג יפה כלכך וגם משמין מאוד.חחח

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-כ 150 ד

תפוקה-12/20 יח.

מצרכים:
245ג מים או חלב
25 ג שמרים טריים
500 ג קמח לחם חלות
קורט מלח
2 ביצים לארג
100 ג סוכר
40 ג חמאה רכה
1 כף רום, ברנדי, ערק,וודקה


הכנה:
להמיס את השמרים בחלב.
להוסיף קמח מלח סוכר והביצה
ובעזרת וו לישה ללוש את הבצק במהירות בינונית 3 דקות.להוסיף את החמאה והליקר ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות.לעצור ולכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה.לאחר שעה לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50-70 ג לכדרר ולהתפיח שוב מכוסה עוד לפחות שעתיים.
לחמם שמן לטמפ של 160 ולטגן כ 2 דקות מכל צד עד גוון שחום ויפה.להעביר לנייר סופג
ולמלא במילוי שאתם אוהבים
חג שמח🕯️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין