Online Cooking Courses

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו.

סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה- כ12 סיגרים גדולים.

מצרכים:

חצי חבילת בצק פילו מופשרת @shimrit_baking
חמאה מומסת או שמן למריחה
1 קג מיקס של פצוחים קלויים לא מומלחים וטחונים דק
200 ג סוכר
קינמון לפי טעם
3 כפות ריבת משמש טובה
סירופ סוכר:
150 ג סוכר
150 ג מים
פלח לימון
הכנת הסירופ
מבשלים סוכר מים ולימון לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דק ומקררים את הסירופ.
לוקחים עלה פילו ומורחים בחמאה או שמן ומניחים מעל עוד עלה וגם אותו מורחים בשמן
חותכים את העלה למלבנים בגודל שתרצו
אני חתכתי לארבע את העלה
מערבבים את הפיצוחים הטחונים עם הקינמון הריבה ומוסיפים בהדרגה את הסירופ עד קבלת בצק שמתחבר
(לא לשים את כל הסירופ)
ויוצרים נקניקיה ברוחב של אצבע
וטיפה קצר מהבצק מקפלים את השוליים
ומגלגלים את הבצק לסיגר מורחים מעל שוב בחמאה או שמן ומכניסים לאפיה ב190 מילות עד השחמה
מוציאים מצננים בוזקים א.סוכר מעל
ונהנים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין