Online Cooking Courses

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו.

סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה- כ12 סיגרים גדולים.

מצרכים:

חצי חבילת בצק פילו מופשרת @shimrit_baking
חמאה מומסת או שמן למריחה
1 קג מיקס של פצוחים קלויים לא מומלחים וטחונים דק
200 ג סוכר
קינמון לפי טעם
3 כפות ריבת משמש טובה
סירופ סוכר:
150 ג סוכר
150 ג מים
פלח לימון
הכנת הסירופ
מבשלים סוכר מים ולימון לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דק ומקררים את הסירופ.
לוקחים עלה פילו ומורחים בחמאה או שמן ומניחים מעל עוד עלה וגם אותו מורחים בשמן
חותכים את העלה למלבנים בגודל שתרצו
אני חתכתי לארבע את העלה
מערבבים את הפיצוחים הטחונים עם הקינמון הריבה ומוסיפים בהדרגה את הסירופ עד קבלת בצק שמתחבר
(לא לשים את כל הסירופ)
ויוצרים נקניקיה ברוחב של אצבע
וטיפה קצר מהבצק מקפלים את השוליים
ומגלגלים את הבצק לסיגר מורחים מעל שוב בחמאה או שמן ומכניסים לאפיה ב190 מילות עד השחמה
מוציאים מצננים בוזקים א.סוכר מעל
ונהנים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין