Online Cooking Courses

סיגר פסטיה פרגית

סיגר פסטיה מרוקאי במילוי פרגית ופירות יבשים
ולא תאמינו כמה טעים וכמה קל להכנה.

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30דק

תפוקה-כ12 מנות

למילוי פרגית:
600 ג פרגית טחונה
6 שזיף מיובש קצוץ
5 תמר מג'עול קצוץ
1/4 כוס חמוציות
1/4כוס אגוז מלך קצוץ
כפית קינמון
טיפונת מלח
4 כפות דבש
להרכבה:
חצי חבילת בצק פילו מופשר
ספרי שמן זית או שמן רגיל ולמרוח עם מברשת
הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המילוי הייטב
לתערובת אחידה ולהעביר לשקית זילוף.

לקחת עלה פילו אחד ולרסס בשמן
ולהניח עוד אחד מעל וגם אותו לרסס
לחתוך ל4 מלבנים כמו בסרטון
ולזלף את המילוי בשליש התחתון בחלק הצר יותר
לקפל שוליים ולגלגל לסיגר.
לסדר בתבנית עם נייר אפיה טיפה משומן
ולהכניס לאפיה ב 190 מעלות למשך כ 20 דק או גוון שחום ויפה.להוציא לצנן לסדר בכלי הגשה
לפזר מעל אבקת סוכר וטיפה קינמון ולהגיש.
חג שמח חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין