Online Cooking Courses

סיגר פסטיה פרגית

סיגר פסטיה מרוקאי במילוי פרגית ופירות יבשים
ולא תאמינו כמה טעים וכמה קל להכנה.

רמת קושי-קל

זמן הכנה-30דק

תפוקה-כ12 מנות

למילוי פרגית:
600 ג פרגית טחונה
6 שזיף מיובש קצוץ
5 תמר מג'עול קצוץ
1/4 כוס חמוציות
1/4כוס אגוז מלך קצוץ
כפית קינמון
טיפונת מלח
4 כפות דבש
להרכבה:
חצי חבילת בצק פילו מופשר
ספרי שמן זית או שמן רגיל ולמרוח עם מברשת
הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המילוי הייטב
לתערובת אחידה ולהעביר לשקית זילוף.

לקחת עלה פילו אחד ולרסס בשמן
ולהניח עוד אחד מעל וגם אותו לרסס
לחתוך ל4 מלבנים כמו בסרטון
ולזלף את המילוי בשליש התחתון בחלק הצר יותר
לקפל שוליים ולגלגל לסיגר.
לסדר בתבנית עם נייר אפיה טיפה משומן
ולהכניס לאפיה ב 190 מעלות למשך כ 20 דק או גוון שחום ויפה.להוציא לצנן לסדר בכלי הגשה
לפזר מעל אבקת סוכר וטיפה קינמון ולהגיש.
חג שמח חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין