סיגר פסטיה מרוקאי במילוי פרגית ופירות יבשים
ולא תאמינו כמה טעים וכמה קל להכנה.
רמת קושי-קל
זמן הכנה-30דק
תפוקה-כ12 מנות
למילוי פרגית:
600 ג פרגית טחונה
6 שזיף מיובש קצוץ
5 תמר מג'עול קצוץ
1/4 כוס חמוציות
1/4כוס אגוז מלך קצוץ
כפית קינמון
טיפונת מלח
4 כפות דבש
להרכבה:
חצי חבילת בצק פילו מופשר
ספרי שמן זית או שמן רגיל ולמרוח עם מברשת
הכנה:
לערבב את כל מרכיבי המילוי הייטב
לתערובת אחידה ולהעביר לשקית זילוף.
לקחת עלה פילו אחד ולרסס בשמן
ולהניח עוד אחד מעל וגם אותו לרסס
לחתוך ל4 מלבנים כמו בסרטון
ולזלף את המילוי בשליש התחתון בחלק הצר יותר
לקפל שוליים ולגלגל לסיגר.
לסדר בתבנית עם נייר אפיה טיפה משומן
ולהכניס לאפיה ב 190 מעלות למשך כ 20 דק או גוון שחום ויפה.להוציא לצנן לסדר בכלי הגשה
לפזר מעל אבקת סוכר וטיפה קינמון ולהגיש.
חג שמח חברים