Online Cooking Courses

סינבון קינמון (פטנט)מבצק שמרים גבינה מיוחד

סינבון קינמון מבצק שמרים גבינה ,כזה מבטיח לכם שלא אכלתם בחיים!!

לפני הכל אני חייב להגיד שהבצק הזה פשוט גאוני ואני יודע שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל במקרה הזה אני חורג מהמשפט הזה כי באמת זה בצק מטורף וזה פשע שלא תכינו אותו אבל זה גם פשע לאכל אותו.בצק שמרים עשיר שומן אבל זה בסוף כל היחודיות שמתקבלת בו.מרקם ענן ואני מתכוון למה שאני אומר ותנסו אותי ומבטיח לכם שלא תצטערו, ואתם שואלים בטח איך הבצק הזה נולד?אז רק מניסוי וטעיה רק ככה נולדים דברים טובים.אז חברים תהנו ומוזמנים לרשום לי למטה את תגובתכם ואשמח שתשתפו את הפוסט באופציות שלמטה.

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-14 יח אישיות.

למלית קינמון:

200 ג חמאה רכה

200 ג סוכר חום

20 ג קינמון

5 ג רום אלכהל אני שמתי קפטן מורגן כהה

הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד ולהניח בצד

מצרכים לבצק:

500 ג קמח לחם

10 ג שמרים

75 ג סוכר

130ג חלב

90 ג ביצה

80 ג גבינת שמנת טבעית

20 ג גבינה לבנה

100 ג חמאה לבצק

100 ג חמאה למריחה

הכנה:

במיקסר עם וו לישה לשים קמח שמרים סוכר ו100 ג חמאה ולהתחיל ללוש להוסיף את הגבינות הביצה והחלב וללוש כ 10 דקות לבצק אחיד וחלק.להתפיח מכוסה בניילון נצמד למשך כשעה.

הרכבה:

לאחר התפחה לפתוח את הבצק למלבן דקולמרוח את החמאה הרכה בשכבה אחידה רק על חצי מהבצק.לקפל את החצי השני הלא מרוח מעל החמאה ולרדד שוב למלבן דק ככל האפשר.אם הבצק חם מידי וחמאה נמסה להכניס לקירור ל 15 דק להתייצבות.למרוח את המלית בשכבה אחידה ודקה ולגלגל לרולדה.לחתוך ל 14-15 טבעות ולסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עוד חצי שעה להכניס לאפיה ב 170 מעלות עם קערית מים בתחתית ולאפות כ 20-23 דק או גוון שזוף ויפה. להוציא ולמרוח מיד נאפג' ולהנות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין