Online Cooking Courses

סינבון קינמון (פטנט)מבצק שמרים גבינה מיוחד

סינבון קינמון מבצק שמרים גבינה ,כזה מבטיח לכם שלא אכלתם בחיים!!

לפני הכל אני חייב להגיד שהבצק הזה פשוט גאוני ואני יודע שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל במקרה הזה אני חורג מהמשפט הזה כי באמת זה בצק מטורף וזה פשע שלא תכינו אותו אבל זה גם פשע לאכל אותו.בצק שמרים עשיר שומן אבל זה בסוף כל היחודיות שמתקבלת בו.מרקם ענן ואני מתכוון למה שאני אומר ותנסו אותי ומבטיח לכם שלא תצטערו, ואתם שואלים בטח איך הבצק הזה נולד?אז רק מניסוי וטעיה רק ככה נולדים דברים טובים.אז חברים תהנו ומוזמנים לרשום לי למטה את תגובתכם ואשמח שתשתפו את הפוסט באופציות שלמטה.

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-120 דק.

תפוקה-14 יח אישיות.

למלית קינמון:

200 ג חמאה רכה

200 ג סוכר חום

20 ג קינמון

5 ג רום אלכהל אני שמתי קפטן מורגן כהה

הכנה:

להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד ולהניח בצד

מצרכים לבצק:

500 ג קמח לחם

10 ג שמרים

75 ג סוכר

130ג חלב

90 ג ביצה

80 ג גבינת שמנת טבעית

20 ג גבינה לבנה

100 ג חמאה לבצק

100 ג חמאה למריחה

הכנה:

במיקסר עם וו לישה לשים קמח שמרים סוכר ו100 ג חמאה ולהתחיל ללוש להוסיף את הגבינות הביצה והחלב וללוש כ 10 דקות לבצק אחיד וחלק.להתפיח מכוסה בניילון נצמד למשך כשעה.

הרכבה:

לאחר התפחה לפתוח את הבצק למלבן דקולמרוח את החמאה הרכה בשכבה אחידה רק על חצי מהבצק.לקפל את החצי השני הלא מרוח מעל החמאה ולרדד שוב למלבן דק ככל האפשר.אם הבצק חם מידי וחמאה נמסה להכניס לקירור ל 15 דק להתייצבות.למרוח את המלית בשכבה אחידה ודקה ולגלגל לרולדה.לחתוך ל 14-15 טבעות ולסדר בתבנית לכסות ולהתפיח עוד חצי שעה להכניס לאפיה ב 170 מעלות עם קערית מים בתחתית ולאפות כ 20-23 דק או גוון שזוף ויפה. להוציא ולמרוח מיד נאפג' ולהנות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין