Online Cooking Courses

סמבוסק

אוהבים סמבוסק אוהבים אבולעפיה?

המתכון הזה עולה על המקור באחריות.

אחלה מאפה לארוחת ערב משפחתית או סתם בשביל הכייף

יאללה מתחילים!!

רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-חצי שעה+(לא כולל זמן התפחה ואפיה)
תפוקה-8 מאפים גדולים

מצרכים:
500 ג קמח לחם @israeliot_flour
או קמח לבן רגיל
10 ג שמרים יבשים
5 ג מלח
20 ג סוכר
250 ג מי ברז
40 ג חלב
כפית חומץ
30 ג שמן זית
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים קמח,שמרים מלח,סוכר
ולהתחיל לערבב.
להוסיף חלב מים חומץ ושמן זית וללוש במהירות ביננונית כ 10-12 דק.
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה בטמפ החדר.
לאחר התפחה לחלק לכדורים במשקל של כ 100 גר
ולפתוח כל כדור לעיגול דק בעובי של כ 3-4 מ"מ,
למרוח רוטב עגבניות לפזר גבינה זיתים בצל וכל מה שבא לכם ושאתם אוהבים.
סוגרים למשולש כמו אוזן המן מורחים ביצה מפזרים שומשום ומכניסים לאפיה ב 220 מעלות למשך כ 15 דק
לבריאות ❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין