Online Cooking Courses

סמבוסק

אוהבים סמבוסק אוהבים אבולעפיה?

המתכון הזה עולה על המקור באחריות.

אחלה מאפה לארוחת ערב משפחתית או סתם בשביל הכייף

יאללה מתחילים!!

רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-חצי שעה+(לא כולל זמן התפחה ואפיה)
תפוקה-8 מאפים גדולים

מצרכים:
500 ג קמח לחם @israeliot_flour
או קמח לבן רגיל
10 ג שמרים יבשים
5 ג מלח
20 ג סוכר
250 ג מי ברז
40 ג חלב
כפית חומץ
30 ג שמן זית
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים קמח,שמרים מלח,סוכר
ולהתחיל לערבב.
להוסיף חלב מים חומץ ושמן זית וללוש במהירות ביננונית כ 10-12 דק.
לעצור לכסות בניילון נצמד ולהתפיח שעה בטמפ החדר.
לאחר התפחה לחלק לכדורים במשקל של כ 100 גר
ולפתוח כל כדור לעיגול דק בעובי של כ 3-4 מ"מ,
למרוח רוטב עגבניות לפזר גבינה זיתים בצל וכל מה שבא לכם ושאתם אוהבים.
סוגרים למשולש כמו אוזן המן מורחים ביצה מפזרים שומשום ומכניסים לאפיה ב 220 מעלות למשך כ 15 דק
לבריאות ❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין