Online Cooking Courses

ספגטי א לה רומנה

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-90 דק.

תפוקה-4-5 מנות.

פסטה אחד המאכלים האהובים ביותר בעולם והוא אהוב כל כך בגלל הקלות ההכנה שלו ושילוב ענק של רטבים.פסטה (באיטלקית: Pasta הפירוש הוא "בצק") הוא שם מקובל בעברית למאכל איטלקי העשוי מקמח, מים ולפעמים גם ביצים. פסטה איכותית מיוצרת לרוב מקמח סולת מחיטה קשה (דורום). הפסטה מבושלת במים מומלחים או באפיה לדוגמא לזניה או קנלוני, ומוגשת לרוב עם רוטב.הפסטות מתחלקות ל2 קטגוריות פסטה יבשה ופסטה טריה ואפשר למצוא אותם בהמון צורות ושמות שונים.לכל סוג פסטה גם משתייך רוטב מסויים.חשוב לדעת שבשונה מפסטה יבשה שמבשלים מספר דקות את הפסטה הטריה מבשלים ממש במהירות.את הפסטה מבשלים עד לדרגת אַל דֶנְטֶה (באיטלקית: al dente – הפירוש הוא "על השן") הוא מונח בתחום הבישול המתייחס לבישול פסטה לרוב, ולעיתים גם לאורז (להכנת ריזוטו) או ירקות, ומשמעותו שהפסטה או האורז מבושלים, אולם עדיין קשים, ונדרשת לעיסה שלהם (ואין מדובר בפסטה רכה שאין צורך ללעוס אותה).פסטה טריה אפשר להכין בקלות והטעם mamma mia.

לסרטון שלבי ההכנה תמצאו אצלי באינסטגרם

אז קדימה בואו נכין ספגטי הום מייד א לה רומנה🇮🇹

להכנת בצק פסטה הום מייד

300 ג קמח דורום

3 ביצים לארג

הכנה:

ללוש הכל יחד עד קבלת בצק אחיד לעטוף בניילון ולתת מנוחה של שעה בטמפ החדר,לאחר מנוחה לחלק את הבצק ל 3 חלקים ולרדד כל חלק לעלה מלבני ולהעביר למכונת פסטה ולפתוח ליריעה דקה.לחתוך את היריעה לחלקים קטנים יותר ולקמח בעדינות מ2 הכיוונים ולהעביר במכונת פסטה בסכין של הספגטי ולגלגל אותם ולהניח בצד.להרתיח מים עם טיפה מלח ולהכניס את הספגטי לבישול של כ 2 דקות להוציא ולסנן.


הכנת רוטב עגבניות:
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פחית עגבניות איטלקיות חתוכות 100%
כף אורגנו יבש
הכנה:
לחמם שמן לשים מלח פלפל ושום ולטגן כדקה שתיים.להוסיף את העגבניות ולבשל לרתיחה תוך כדי עירבוב,להוסיף את האורגנו ולערבב
להוסיף את הספגטי המבושל ולערבב עד כדי ציפוי
לסדר בצלחת הגשה
Per la salute

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין