Online Cooking Courses

עוגיות בוטנים של פסח

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-15 דק'.

תפוקה-כ35 יח'.

אם אתם כאן כנראה שגם אתם מאוהבי העוגיות בוטנים המסורתיות בפסח.

אבל משנה לשנה כל פעם שקונים משהו משתנה בעוגיות שמוכרים ולא תמיד הם טעימות לפעמים מתוקות מידי

או סתם יבשות ושלא נדבר על המחירים המוגזמים שלפעמים דורשים.

אז למה לקנות אם אפשר להכין?הרבה יותר טעים,הרבה יותר זול,ובכזאת קלות ומהירות שלא תאמינו.

סהכ 15 דק עבודה שזה כולל גם זמן האפיה ויש לכם את העוגיות בוטנים הכי טעימות אפילו לכל השנה.

הטיפ שלי לפני שמתחילים זה לא לוותר על הדבש בשום צורה שהיא.האופציה השניה במקום הדבש זה סוכר אינוורטי

מה שעוזר בסוף לעוגיות להישאר רכות ולשמור על הלחות שלהם בפנים.

אז יאללה בואו נתחיל…..

2 ביצים לארג
100 ג סוכר
1/2 כפית קינמון
15 ג דבש
20 ג מים
400 ג בוטנים קלויים וטחונים
הכנה:
להקציף ביצים וסוכר לקציפה תפוחה.
להוסיף את שאר המרכבים ולערבב הייטב בלקקן.
להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ.
מזלפים תלוליות על גבי נייר אפיה.
מכניסים לאפיה ב170 למשך 10 דק'. מוציאים מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.
תהנו וחג שמח🐪

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין