Online Cooking Courses

עוגיות בוטנים של פסח

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-15 דק'.

תפוקה-כ35 יח'.

אם אתם כאן כנראה שגם אתם מאוהבי העוגיות בוטנים המסורתיות בפסח.

אבל משנה לשנה כל פעם שקונים משהו משתנה בעוגיות שמוכרים ולא תמיד הם טעימות לפעמים מתוקות מידי

או סתם יבשות ושלא נדבר על המחירים המוגזמים שלפעמים דורשים.

אז למה לקנות אם אפשר להכין?הרבה יותר טעים,הרבה יותר זול,ובכזאת קלות ומהירות שלא תאמינו.

סהכ 15 דק עבודה שזה כולל גם זמן האפיה ויש לכם את העוגיות בוטנים הכי טעימות אפילו לכל השנה.

הטיפ שלי לפני שמתחילים זה לא לוותר על הדבש בשום צורה שהיא.האופציה השניה במקום הדבש זה סוכר אינוורטי

מה שעוזר בסוף לעוגיות להישאר רכות ולשמור על הלחות שלהם בפנים.

אז יאללה בואו נתחיל…..

2 ביצים לארג
100 ג סוכר
1/2 כפית קינמון
15 ג דבש
20 ג מים
400 ג בוטנים קלויים וטחונים
הכנה:
להקציף ביצים וסוכר לקציפה תפוחה.
להוסיף את שאר המרכבים ולערבב הייטב בלקקן.
להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ.
מזלפים תלוליות על גבי נייר אפיה.
מכניסים לאפיה ב170 למשך 10 דק'. מוציאים מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.
תהנו וחג שמח🐪

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין