Online Cooking Courses

עוגיות בראוניס שוקולד ללא גלוטן

חומרים:

50 ג שוקולד מריר 60%

30 ג חמאה

30 ג ביצה

25 ג סוכר חום

25 ג סוכר לבן

קורט מלח

33 ג קורנפלור

7 ג קקאו

1/4 כפית אבקת אפיה

*לפיזור לפני אפיה מלח גס

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל

בקערת מיקסר להקציף ביצה מלח וסוכרים לקציפה תפוחה כ 5 דקות.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים הייטב.

מוסיפים את הקקאו קורנפלור ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 סמ ומזלפים עוגיות בקוטר של 4 סמ

מפזרים מלח גס מעל ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.

העוגיות צריכות לצאת שהם רכות ומתייצבות בחוץ

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין