Online Cooking Courses

עוגיות בראוניס שוקולד ללא גלוטן

חומרים:

50 ג שוקולד מריר 60%

30 ג חמאה

30 ג ביצה

25 ג סוכר חום

25 ג סוכר לבן

קורט מלח

33 ג קורנפלור

7 ג קקאו

1/4 כפית אבקת אפיה

*לפיזור לפני אפיה מלח גס

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל

בקערת מיקסר להקציף ביצה מלח וסוכרים לקציפה תפוחה כ 5 דקות.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים הייטב.

מוסיפים את הקקאו קורנפלור ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 סמ ומזלפים עוגיות בקוטר של 4 סמ

מפזרים מלח גס מעל ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.

העוגיות צריכות לצאת שהם רכות ומתייצבות בחוץ

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין