Online Cooking Courses

עוגיות בראוניס שוקולד ללא גלוטן

חומרים:

50 ג שוקולד מריר 60%

30 ג חמאה

30 ג ביצה

25 ג סוכר חום

25 ג סוכר לבן

קורט מלח

33 ג קורנפלור

7 ג קקאו

1/4 כפית אבקת אפיה

*לפיזור לפני אפיה מלח גס

הכנה:

להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל

בקערת מיקסר להקציף ביצה מלח וסוכרים לקציפה תפוחה כ 5 דקות.

מוסיפים את השוקולד ומערבבים הייטב.

מוסיפים את הקקאו קורנפלור ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 סמ ומזלפים עוגיות בקוטר של 4 סמ

מפזרים מלח גס מעל ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.

העוגיות צריכות לצאת שהם רכות ומתייצבות בחוץ

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין