חומרים:
50 ג שוקולד מריר 60%
30 ג חמאה
30 ג ביצה
25 ג סוכר חום
25 ג סוכר לבן
קורט מלח
33 ג קורנפלור
7 ג קקאו
1/4 כפית אבקת אפיה
*לפיזור לפני אפיה מלח גס
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל
בקערת מיקסר להקציף ביצה מלח וסוכרים לקציפה תפוחה כ 5 דקות.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים הייטב.
מוסיפים את הקקאו קורנפלור ואבקת אפיה ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 סמ ומזלפים עוגיות בקוטר של 4 סמ
מפזרים מלח גס מעל ומכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 8 דקות.
העוגיות צריכות לצאת שהם רכות ומתייצבות בחוץ