Online Cooking Courses

עוגיות חמאת בוטנים ובייגלה.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-15 דק.

תפוקה-45 עוגיות

כבר אמרתי לכם שאני משוגע על חמאת בוטנים?כי אם אתם לא זוכרים כנראה שאתם לא מכירים מספיק טוב!!!

עוגיות חמאת בוטנים רכות ונמסות בפה,ואני אספר לכם סיפור קצר איך העוגיות האלו בכלל נולדו. תמיד שאני מצפה עוגות נשאר לי תמיד ציפוי שנוזל ברשת ואז אני ממחזר אותו למשהו אחר,הפעם נשאר לי חמאת בוטנים שהמסתי ושברי בייגלה שהיו לקישוט עוגה בחושה,הרבה לא היה לי מה לעשות עם זה אז החלטתי שאני הולך על ניסוי וטעיה ומה שיהיה יהיה.הוספתי קמח תופח סודה לשתי וקצת סוכריות m&m כדי להמתיק את הסיפור ואת ההמשך אתם כבר מבינים אחרת לא הייתי כותב על זה.מאז העוגיות האלו הפכו לסיפור הצלחה ולהיט אצלנו במשפחה קבוע יש צנצנת במטבח.

מצרכים:
240 ג חמאת בוטנים סקיפי @skippy_il
60 ג שברי ביגלה מלוח
75 ג קמח תופח @israeliot_flour
3 ג סודה לשתיה
60 ג סוכריות m&m לא לוותר מוסיף המון וכמובן מתיקות
הכנה:
פשוט מאוד לערבב הכל יחד לתערובת אחידה בעזרת כף או כף גלידה ליצור גבעות לסדר על נייר אפיה לפזר מעל עוד קצת שברי בייגלה ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך 10 דק
להוציא לצנן ולטרוף.

**לקבלת צורה עגולה יותר של העוגיה אפשר לאפות ברינגים אישיים כמו בתמונה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין