Online Cooking Courses

עוגיות חמאת בוטנים ובייגלה.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-15 דק.

תפוקה-45 עוגיות

כבר אמרתי לכם שאני משוגע על חמאת בוטנים?כי אם אתם לא זוכרים כנראה שאתם לא מכירים מספיק טוב!!!

עוגיות חמאת בוטנים רכות ונמסות בפה,ואני אספר לכם סיפור קצר איך העוגיות האלו בכלל נולדו. תמיד שאני מצפה עוגות נשאר לי תמיד ציפוי שנוזל ברשת ואז אני ממחזר אותו למשהו אחר,הפעם נשאר לי חמאת בוטנים שהמסתי ושברי בייגלה שהיו לקישוט עוגה בחושה,הרבה לא היה לי מה לעשות עם זה אז החלטתי שאני הולך על ניסוי וטעיה ומה שיהיה יהיה.הוספתי קמח תופח סודה לשתי וקצת סוכריות m&m כדי להמתיק את הסיפור ואת ההמשך אתם כבר מבינים אחרת לא הייתי כותב על זה.מאז העוגיות האלו הפכו לסיפור הצלחה ולהיט אצלנו במשפחה קבוע יש צנצנת במטבח.

מצרכים:
240 ג חמאת בוטנים סקיפי @skippy_il
60 ג שברי ביגלה מלוח
75 ג קמח תופח @israeliot_flour
3 ג סודה לשתיה
60 ג סוכריות m&m לא לוותר מוסיף המון וכמובן מתיקות
הכנה:
פשוט מאוד לערבב הכל יחד לתערובת אחידה בעזרת כף או כף גלידה ליצור גבעות לסדר על נייר אפיה לפזר מעל עוד קצת שברי בייגלה ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך 10 דק
להוציא לצנן ולטרוף.

**לקבלת צורה עגולה יותר של העוגיה אפשר לאפות ברינגים אישיים כמו בתמונה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין