Online Cooking Courses

עוגיות קצף שושנים

רמת קושי- קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-30\35 עוגיות

המתכון הזה למען גילוי נאות קיים אצלי עוד איי שם בתחילת דרכי

בדרך הוא עבר קצת שינוי ושידרוגים שרק הוסיפו לטעמו

בעניי אני חושב שזאת העוגייה הקלאסית לקפה כי היא משלבת

גם את הפריכות החיצונית וגם את הרכות הפנימית.

הסוד של העוגיה הוא אפיה בחום נמוך וגוון שחום קל מה שיתן

את המרקם הנפלא של העוגיה.

עוגיות שושנים
490 ג קמח
200 ג שמנת חמוצה
60 ג חלמונים
7.5 ג וניל
10 ג א.אפיה
200 ג חמאה
50 ג סוכר
הכנה:
בגיטרה לשים חמאה סוכר ווניל עד ריכוך.
להוסיף חלמונים שמנת חמוצה קמח וא.אפיה ולערבב לבצק אחיד
מרנג וניל:
100 ג חלבונים
200 ג סוכר
45 ג פודינג וניל
הכנה:
להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ולהקציף לקצף יציב
להוסיף את הפודינג בהדרגה ולהמשיך להקציף למרקם נוח למריחה
הרכבה:
לרדד את הבצק למלבן בגודל הרצוי
למרוח את המרנג בשכבה אחידה לחתוך לרצועות ולגלגל לסדר במגש ולאפות ב 160 כ 20 דקות או עד השחמה קלה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין