Online Cooking Courses

עוגיות קצף שושנים

רמת קושי- קל

זמן הכנה-30 דק

תפוקה-30\35 עוגיות

המתכון הזה למען גילוי נאות קיים אצלי עוד איי שם בתחילת דרכי

בדרך הוא עבר קצת שינוי ושידרוגים שרק הוסיפו לטעמו

בעניי אני חושב שזאת העוגייה הקלאסית לקפה כי היא משלבת

גם את הפריכות החיצונית וגם את הרכות הפנימית.

הסוד של העוגיה הוא אפיה בחום נמוך וגוון שחום קל מה שיתן

את המרקם הנפלא של העוגיה.

עוגיות שושנים
490 ג קמח
200 ג שמנת חמוצה
60 ג חלמונים
7.5 ג וניל
10 ג א.אפיה
200 ג חמאה
50 ג סוכר
הכנה:
בגיטרה לשים חמאה סוכר ווניל עד ריכוך.
להוסיף חלמונים שמנת חמוצה קמח וא.אפיה ולערבב לבצק אחיד
מרנג וניל:
100 ג חלבונים
200 ג סוכר
45 ג פודינג וניל
הכנה:
להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה סוכר ולהקציף לקצף יציב
להוסיף את הפודינג בהדרגה ולהמשיך להקציף למרקם נוח למריחה
הרכבה:
לרדד את הבצק למלבן בגודל הרצוי
למרוח את המרנג בשכבה אחידה לחתוך לרצועות ולגלגל לסדר במגש ולאפות ב 160 כ 20 דקות או עד השחמה קלה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין