Online Cooking Courses

עוגיות שוקולד ציפס ועוד…הכי טעימות בעולם

רמת קושי-קל.
זמן הכנה-45 דק.
תפוקה-17 עוגיות גדולות.

המון גירסאות יש לעוגיות שוקולד ציפס
יש כאלו שאוהבים אותם רכות ויש שאוהבים אותים פריכות.יש עוגיות דקות ויש שמנמנות,ויש רק אם שוקולדים ויש כאלו עם המון תוספות שעושות כייף בפה.אז הסכמנו שבגדול כולם אוהבים עוגיות שוקולד ציפס אבל הגירסה שהיום אני הולך לתת לכם היא גירסה שמשלבת את כל הדברים שאמרתי כאן.
עוגית שוקולד ציפס עם תוספות שיקפיצו אתכם לשמיים.רכות ונמסות מבפנים פריכות וקריספיות מבחוץ ושמנמנות.
אז תכינו קפה העוגיות בתנור
קדימה לעבודה:

מצרכים:
320 ג קמח
200 ג חמאה רכה מאוד
15 ג סוכר וניל
185 ג סוכר לבן
כפית תמצית וניל
110 ג ביצים
3 ג א.אפיה
2 ג סודה לשתיה
2 ג מלח
200 ג שוקולד ציפס מריר 55%
100 ג שוקולד חלב
80 ג שברי לוז קלוי
20 ג פיסטוק גרוס
הכנה:
לשים את החמאה הרכה בקערה ולערבב אותה בלקקן למרקם אחיד.
להוסיף את הסוכרים ולערבב.
להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב בעזרת מטרפה.
להוסיף את הוניל ושוב לערבב במטרפה.
להוסיף את הקמח מנופה+הסודה לשתיה+ א.אפיה +המלח ולערבב הייטב.להוסיף את השוקולדים הלוז והפסטוק ולערבב הייטב בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
להעביר את התערובת לקירור למשך כ 45 דק.להוציא ולחלק לכדורים במשקל 70 ג כל אחד ולכדרר לכדורים.לסדר במגש אפיה ולמעוך טיפה את הכדורים ולאפות ב 190 מעלות למשך 12 דקות.להוציא ולצנן.

למתכוני עוגיות נוספות נסו גם את אלו!!

*עוגיות קצף שושנים *שכבות ריבה

*מגולגלות תמרים *בראוניז אמסטרדם פינוקים🍫

להשלמת המראה לזלף מעל מחית פרלינה ולסדר מעל קצת שברי לוז קלוי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין