Online Cooking Courses

עוגיות שוקולד ציפס ועוד…הכי טעימות בעולם

רמת קושי-קל.
זמן הכנה-45 דק.
תפוקה-17 עוגיות גדולות.

המון גירסאות יש לעוגיות שוקולד ציפס
יש כאלו שאוהבים אותם רכות ויש שאוהבים אותים פריכות.יש עוגיות דקות ויש שמנמנות,ויש רק אם שוקולדים ויש כאלו עם המון תוספות שעושות כייף בפה.אז הסכמנו שבגדול כולם אוהבים עוגיות שוקולד ציפס אבל הגירסה שהיום אני הולך לתת לכם היא גירסה שמשלבת את כל הדברים שאמרתי כאן.
עוגית שוקולד ציפס עם תוספות שיקפיצו אתכם לשמיים.רכות ונמסות מבפנים פריכות וקריספיות מבחוץ ושמנמנות.
אז תכינו קפה העוגיות בתנור
קדימה לעבודה:

מצרכים:
320 ג קמח
200 ג חמאה רכה מאוד
15 ג סוכר וניל
185 ג סוכר לבן
כפית תמצית וניל
110 ג ביצים
3 ג א.אפיה
2 ג סודה לשתיה
2 ג מלח
200 ג שוקולד ציפס מריר 55%
100 ג שוקולד חלב
80 ג שברי לוז קלוי
20 ג פיסטוק גרוס
הכנה:
לשים את החמאה הרכה בקערה ולערבב אותה בלקקן למרקם אחיד.
להוסיף את הסוכרים ולערבב.
להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב בעזרת מטרפה.
להוסיף את הוניל ושוב לערבב במטרפה.
להוסיף את הקמח מנופה+הסודה לשתיה+ א.אפיה +המלח ולערבב הייטב.להוסיף את השוקולדים הלוז והפסטוק ולערבב הייטב בעזרת לקקן לתערובת אחידה.
להעביר את התערובת לקירור למשך כ 45 דק.להוציא ולחלק לכדורים במשקל 70 ג כל אחד ולכדרר לכדורים.לסדר במגש אפיה ולמעוך טיפה את הכדורים ולאפות ב 190 מעלות למשך 12 דקות.להוציא ולצנן.

למתכוני עוגיות נוספות נסו גם את אלו!!

*עוגיות קצף שושנים *שכבות ריבה

*מגולגלות תמרים *בראוניז אמסטרדם פינוקים🍫

להשלמת המראה לזלף מעל מחית פרלינה ולסדר מעל קצת שברי לוז קלוי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין