רמת קושי-קל.
זמן הכנה-10 דק'.
תפוקה-כ20 עוגיות.
עוגיות זה תמיד הדבר הזה שמחפשים ליד הקפה,המשהו הקטן הזה שאפשר לטבול אותו בקפה ועדיף שלא יהיה מתוק מידי ומצד שני שתיהיה מספיק חזקה לספוג את הקפה שלנו ולא להתפרק לנו בפנים.העוגיה שהיום אתם הולכים ללמוד להכין משלבת בדיוק את הדברים החשובים בעוגיה ומה שהכי יפה באיטליה כמו שבאיטליה מינימום מרכיבים איכותיים מקסימום טעם ואפס מאמץ הכנה בלי מיקסרים ובלי בלאגן הכל נכנס לקערה עירבוב ולתנור.
יאללה בואו נתחיל….
מרכיבים:
2 ביצים לארג
20 ג א.סוכר או לבריאותי יותר אותו כמות תחליף סוכר
200 ג א.שקדים
50 פסטוקים קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
50 אגוז לוז קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
או כל סוג אגוז אחר שתרצו
כפית תמצית וניל איכותית (לא לוותר) אני השתמשתי במקל וניל
הכנה:
לערבב הכל יחד לבצק אחיד
ליצור ממנו כיכר מלבנית בעובי 3ס"מ ורוחב 6-7 ס"מ ולהכניס לאפיה בחום של 190 למשך כ 20 דק
להוציא להוריד את חום התנור ל 150
לפרוס את הכיכר בעודו חם לפרוסות בעובי אצבע.לסדר במגש ולהכניס לתנור לייבוש לעוד כ 40-50 דקות. כל אחד והתנור שלו
לצנן ולשמור בצנצנת סגורה