Online Cooking Courses

עוגיות שקדים איטלקיות ללא גלוטן ללא שומן

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-10 דק'.

תפוקה-כ20 עוגיות.

עוגיות זה תמיד הדבר הזה שמחפשים ליד הקפה,המשהו הקטן הזה שאפשר לטבול אותו בקפה ועדיף שלא יהיה מתוק מידי ומצד שני שתיהיה מספיק חזקה לספוג את הקפה שלנו ולא להתפרק לנו בפנים.העוגיה שהיום אתם הולכים ללמוד להכין משלבת בדיוק את הדברים החשובים בעוגיה ומה שהכי יפה באיטליה כמו שבאיטליה מינימום מרכיבים איכותיים מקסימום טעם ואפס מאמץ הכנה בלי מיקסרים ובלי בלאגן הכל נכנס לקערה עירבוב ולתנור.

יאללה בואו נתחיל….

מרכיבים:

2 ביצים לארג
20 ג א.סוכר או לבריאותי יותר אותו כמות תחליף סוכר
200 ג א.שקדים
50 פסטוקים קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
50 אגוז לוז קלויים או לא קלויים מה שתבחרו
או כל סוג אגוז אחר שתרצו
כפית תמצית וניל איכותית (לא לוותר) אני השתמשתי במקל וניל
הכנה:
לערבב הכל יחד לבצק אחיד
ליצור ממנו כיכר מלבנית בעובי 3ס"מ ורוחב 6-7 ס"מ ולהכניס לאפיה בחום של 190 למשך כ 20 דק
להוציא להוריד את חום התנור ל 150


לפרוס את הכיכר בעודו חם לפרוסות בעובי אצבע.לסדר במגש ולהכניס לתנור לייבוש לעוד כ 40-50 דקות. כל אחד והתנור שלו
לצנן ולשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין