Online Cooking Courses

עוגיות skippy

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30דק.

תפוקה-40-50 עוגיות.

מצרכים:

180 סוכר חום בהיר
210 גרם סקיפי עם שברים @skippy_il
60 ג ביצה (1 לארג)
150 ג שוקולד חלב קצוץ
6 ג סודה לשתיה
הכנה:
הכי פשוט בעולם
לערבב את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה
ולגלגל לכדורים בגודל אחיד כ 12-15 גרם מקסימום
לסדר במגש במרווחים שווים כמו בתמונה
ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך כ 10 דק
לא יותר כדי לא לייבש
להוציא לצנן ולשמור בכלי סגור

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין