Online Cooking Courses

עוגת גבינה אוכמניות בטעם של פעם

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-פס אחד במידות 25/9 גובה 6

עוגת גבינה אוכמניות היא אחת מעוגות הגבינה הכי קלאסיות שיש.אני משוגע על עוגות גבינה ויש לי מגוון מתכונים ופיתוחים שעשיתי לעוגות גבינה אפויות קרות או שילוב יחד של שניהם.את המתכון הזה קיבלתי לפני המון שנים מחמותי לאחר שטעמתי את העוגה בסיום ארוחת חג השבועות.עם הזמן עשיתי לה קצת שינויים בבסיס מסתם רולדה פשוטה לבסיס רולדה שקדים עשיר שמכינים בקערה אחת ומקפיץ את העוגה למעלה.

בסיס רולדה שקדים:
55 ג ביצים
20 ג שמנת מתוקה
15 ג סוכר אינוורטי
20 ג סוכר לבן
20 ג א.שקדים
20 ג קמח
1.09 ג אבקת אפיה
15 ג שמן

הכנת הבסיס:
לשים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד
להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולאפות ב 180 למשך כ 8-10 דק

מלית גבינה:
215 קג גבינה לבנה 5%
40 ג סוכר
4 ג ג'לטין + 20 ג מים
145 קג שמנת מתוקה
חצי כפית מחית וניל
50 ג מלית אוכמניות

הכנת המלית גבינה:
במיקסר נקציף שמנת סוכר ווניל למרקם יוגורט
נוסיף את הגבינה ונמיס במיקרוגל את הגלטין כ 10-15 שניות ונוסיף תוך כדי הקצפה
למרקם יציב.נוסיף את המלית אוכמניות נקפל ונעביר לתבנית ומקפיאים
להרכבה:
150 קג מלית אוכמניות
לאחר הקפאה נמרח את המלית אוכמניות ונשמור בקירור.

להכנת עוגה עגולה בקוטר 24
יש להכפיל את הבסיס כפול 2
ואת מלית הגבינה כפול 3

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין