Online Cooking Courses

עוגת גבינה אוכמניות בטעם של פעם

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-פס אחד במידות 25/9 גובה 6

עוגת גבינה אוכמניות היא אחת מעוגות הגבינה הכי קלאסיות שיש.אני משוגע על עוגות גבינה ויש לי מגוון מתכונים ופיתוחים שעשיתי לעוגות גבינה אפויות קרות או שילוב יחד של שניהם.את המתכון הזה קיבלתי לפני המון שנים מחמותי לאחר שטעמתי את העוגה בסיום ארוחת חג השבועות.עם הזמן עשיתי לה קצת שינויים בבסיס מסתם רולדה פשוטה לבסיס רולדה שקדים עשיר שמכינים בקערה אחת ומקפיץ את העוגה למעלה.

בסיס רולדה שקדים:
55 ג ביצים
20 ג שמנת מתוקה
15 ג סוכר אינוורטי
20 ג סוכר לבן
20 ג א.שקדים
20 ג קמח
1.09 ג אבקת אפיה
15 ג שמן

הכנת הבסיס:
לשים את כל המרכיבים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב למרקם אחיד
להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולאפות ב 180 למשך כ 8-10 דק

מלית גבינה:
215 קג גבינה לבנה 5%
40 ג סוכר
4 ג ג'לטין + 20 ג מים
145 קג שמנת מתוקה
חצי כפית מחית וניל
50 ג מלית אוכמניות

הכנת המלית גבינה:
במיקסר נקציף שמנת סוכר ווניל למרקם יוגורט
נוסיף את הגבינה ונמיס במיקרוגל את הגלטין כ 10-15 שניות ונוסיף תוך כדי הקצפה
למרקם יציב.נוסיף את המלית אוכמניות נקפל ונעביר לתבנית ומקפיאים
להרכבה:
150 קג מלית אוכמניות
לאחר הקפאה נמרח את המלית אוכמניות ונשמור בקירור.

להכנת עוגה עגולה בקוטר 24
יש להכפיל את הבסיס כפול 2
ואת מלית הגבינה כפול 3

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין