Online Cooking Courses

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60 דק'.

תפוקה-2 תבניות אינגליש בינוניות.

חלק א':
חלבון מוקצף
60 ג חלבון
100 ג סוכר
הכנה:

להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב ולהניח בצד

חלק ב':
160 ג דבש
64 ג שמן
20 ג שמן זית
96 ג מים
100 ג סוכר
60 ג ביצה(1 ביצה לארג')
246 ג קמח
חצי כפית נס קפה
6 ג סודה לשתיה
1 כפית קינמון
1/2 כפית מוסקט
1/2 כפית ציפורן
50 ג א.שקדים
הכנה:
בתוך קערת מיקסר עם אותו בלון הקצפה שהקצפנו את המרנג נשים את הדבש הסוכר המים והביצה
נתחיל לערבב ותוך כדי נוסיף את השמנים.נעצור ונוסיף את שאר המרכיבים ולערבב לתערובת אחידה לקפל את חלק א' בפעמיים לתערובת הדבש
לצקת לתבניות אינגליש מרופדות בנייר אפיה
ולהכניס לאפיה ב160 מעלות למשך כ 40 דקות או קיסם לח

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין