Online Cooking Courses

עוגת טריפל טראפלס🍫

עוגת שוקולד בחושה רכה ועסיסית שמורכבת משלוש שכבות של שוקולד שונות.

בצק בחוש שוקולדי עשיר,כדורי טראפלס נימוחים,וציפוי שוקולד קראנצי עדין.

ועוד תוספת קטנה לחיזוק הטעם ליקר פרג'ליקו -ליקר אגוזי לוז

כל אלו יניבו לכם מרקם מיוחד לביס חלומי.

רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-שעה וחצי
תפוקה-2 תבניות אינגליש קצרות

לעוגה :
160 ג ביצים
133 ג סוכר לבן
80 ג סוכר חום בהיר
133 ג שמן
26 ג מים
260 ג שמנת מתוקה
60ג חלב
65 ג קקאו
185 ג קמח תופח
כף ליקר פרנג'ליקו(אפשר לוותר או לשים ליקר אחר שאוהבים)
100 ג שברי שוקולד חלב

הכנה:
מקציפים ביצים שלימות וסוכרים לקציפה תפוחה.מוסיפים שמן מים שמנת וחלב ומערבבים
מוסיפים את היבשים הליקר והשוקולד ומערבבים בעזרת לקקן למרקם אחיד.
יוצקים את התערובת ל2 תבניות משומנות ומקומחות ואופים ב 165 מעלות למשך כ 35 דק
להוציא כאשר קיסם יוצא לח.ולצנן

כדורי טראפלס:
250 שוקולד מריר
175 ג שמנת מתוקה
10 ג ליקר פרנגליקו(אפשר לוותר או לשים ליקר אחר שאוהבים)
הכנה:
להמיס שוקולד ושמנת במיקרוגל.להוסיף ליקר ולערבב הייטב בעזרת מטרפה או לקקן למרקם אחיד.לצקת לתבנית סיליקון שקעים טראפלס ולהקפיא או לקרר את התערובת עד למצב נוח לגילגול ולגלגל לכדורים ולשים בהקפאה עד הרכבה.

ציפוי גנאש לוז:
250 שוקולד מריר
250 שמנת מתוקה
100 ג שברי אגוז לוז קלוי
הכנה:
להמיס שוקולד ושמנת במיקרוגל ולערבב לגנאש אחיד.להוסיף את שברי הלוז ולערבב.

הרכבה:
להניח את העוגות על רשת ולסדר מעל את כדורי הטראפלס ולצפות מעל את הגנאש לוז .
לשמור במקרר למשך שבוע
ניתן להקפיא ולהפשיר לפי הצורך.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין