Online Cooking Courses

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-90 דק.

תפוקה-רינג 20.

אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה.

אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה והכי חשובה יפייפיה וטעימה.

אז בוא נכין!!

רינג קוטר 20

2 ביצים לארג
200 ג סוכר לבן
65 ג סוכר חום בהיר
110 ג שמן
85 ג קקאו
10 ג פודינג וניל
230 ג קמח
4 ג סודה לשתיה
10 ג א.אפיה
265 ג מים רותחים
הכנה:
להקציף ביצים שלימות יחד עם הסוכרים לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף שמן בהדרגה תוך כדי הקצפה.
להוסיף את כל היבשים ולהקציף ותוך כדי הקצפה להוסיף את המים הרותחים עד קבלת תערובת אחידה וללא גושים.
לצקת את התערובת לתבנית עם נייר אפיה
ולאפות ב 170 כ 40 דק להוציא ולצנן.

גנאש שוקולד:
150 ג שמנת מתוקה
150 ג שוקולד מריר
הכנה:
להמיס יחד במיקרוגל ולערבב לתערובת אחידה.

סירופ סוכר:
1/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
כפית ת.רום
הכנה:
לחמם הכל יחד במיקרוגל עד שהסוכר נמס.

הרכבה:
לחתוך את העוגה ל2 ולהרטיב בסירופ
למרוח מעל כ 5 כפות מהגנאש שוקולד
לסגור עם הבסיס השני ולהרטיב שוב בסירופ
ולהכניס למקפיא למס דקות.
להוציא מהמקפיא ולהניח על רשת ולצקת מעל את כל הגנאש ולעבור עם פלטה

לציפוי:
מזרה שוקולד להדביק מסביב לעוגה
ולקשט מעל ומסביב בשוקולדים שרוצים.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין