Online Cooking Courses

עוגת סולת של פעם

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-40 דק.

תפוקה-תבנית 20/20.

אחת העוגות הוותיקות שיש לי בארסנל (מעל 20 שנה) עוגה שהייתה נמכרת אצלי על בסיס קבוע ואף פעם לא נמאס ממנה.זאת עוגה פשוטה וצנועה בלי הרבה פוזות של מלכת יופי אבל אחת כזאת שכולה לב וברגע שלוקחים ביס ממנה אתה ישר מתאהב ונשבה ישר בקסמיה ואני מדבר על עוגת סולת רכה וריחנית על בסיס תפוזים והדרים ואין יותר כייף ממנה ליד הכוס תה החמים ובכלל בכל ימות השנה.

מרכיבים לבלילה:

100 ג ביצים(2מדיום)

100 ג שמן

100 ג סולת

100 ג קוקוס

100 ג סוכר

130 ג מיץ תפוזים טרי

גירדה מתפוז 1

50 ג קמח

10 ג א.אפיה

לסירופ לאחר אפיה:

100 ג סוכר

200 ג מים

50 ג מיץ תפוזים

גירדה מתפוז 1

הכנה:

להכניס את כל המרכיבים של הבלילה לתוך קערת מיקסר ולערבב במהירות בינונית בעזרת וו גיטרה עד קבלת תערובת טיפה רטובה.

להעביר את התערובת לתבנית סגורה עם נייר אפייה בתחתית ולשטח בעזרת פלטה ולהכניס לאפיה ב180 מעלות למשך כ 25 דקות.

בזמן האפיה מבשלים את כל מרכיבי הסירופ בחום נמוך עד לרתיחה וברגעה שהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך את הסירופ בזהירות על כל העוגה ולהמתין שכל הסירופ יספג.

ניתן לשמור את העוגה בכלי סגור במקרר או בחורף בטמפ החדר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין