Online Cooking Courses

עוגת שוקולד מטורפת

אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי,בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה.

איפה איפה איפה איפה איפה העוגה.

אז הינה העוגה חברים וחברות עוגת שוקולד לא רק לילדים מושלמת רכה ועסיסית בדיוק במקומות הנכונים.לכו תכינו ותאמצאו אותה לכל אירוע וחגיגה.

יאללה בואו נתחיל לאפות!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-50 דק כולל אפיה.

תפוקה-מסגרת20/30

חלק א'
4 ביצים לארג
80 ג חמאה מומסת
80 ג מים
110 ג שמן
400 ג שמנת מתוקה
80 גרם רוויון
180 ג סוכר לבן
50 דבש
60 ג סוכר חום
2 כפות ת.רום של פעם קלאסיקה עד הסוף
חלק ב'
100 ג קקאו
5 ג סודה לשתיה
275 ג קמח תופח @israeliot_flour
הכנה:
לשים את כל חלק א' בקערת מיקסר ולערבב במטרפה למרקם אחיד
להוסיף את חלק ב' ולערבב הייטב למרקם חלק
והומוגני.להעביר לתבנית אפיה 3/4 גובה ולאפות ב 160 מעלות למשך כ 35-40 דק.(לא לייבש יותר מידי) להוציא ולצנן

גנאש שוקולד
200 ג שוקולד מריר
200 ג שמנת מתוקה
הכנה
להמיס יחד במיקרוגל לערבב הייטב
לצקת מעל העוגה ולקרר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין