Online Cooking Courses

עוגת שוקולד מטורפת

אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי,בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה.

איפה איפה איפה איפה איפה העוגה.

אז הינה העוגה חברים וחברות עוגת שוקולד לא רק לילדים מושלמת רכה ועסיסית בדיוק במקומות הנכונים.לכו תכינו ותאמצאו אותה לכל אירוע וחגיגה.

יאללה בואו נתחיל לאפות!!

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-50 דק כולל אפיה.

תפוקה-מסגרת20/30

חלק א'
4 ביצים לארג
80 ג חמאה מומסת
80 ג מים
110 ג שמן
400 ג שמנת מתוקה
80 גרם רוויון
180 ג סוכר לבן
50 דבש
60 ג סוכר חום
2 כפות ת.רום של פעם קלאסיקה עד הסוף
חלק ב'
100 ג קקאו
5 ג סודה לשתיה
275 ג קמח תופח @israeliot_flour
הכנה:
לשים את כל חלק א' בקערת מיקסר ולערבב במטרפה למרקם אחיד
להוסיף את חלק ב' ולערבב הייטב למרקם חלק
והומוגני.להעביר לתבנית אפיה 3/4 גובה ולאפות ב 160 מעלות למשך כ 35-40 דק.(לא לייבש יותר מידי) להוציא ולצנן

גנאש שוקולד
200 ג שוקולד מריר
200 ג שמנת מתוקה
הכנה
להמיס יחד במיקרוגל לערבב הייטב
לצקת מעל העוגה ולקרר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין