Online Cooking Courses

עוגת תפוזים ושוקול ללא גלוטן

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-סיר פלא או אינגליש קייק גדול.

עוגת תפוזים שקדים רכה רכה ונמסה בפה ומה שהכי יפה בלי שום תחליף קמח כי אין צורך וההכנה שלה בקלי קלות.
מתאימה בול לפסח ולכל ימות השנה וכמובן לכל הצליאקים והשומרים כי גם לכם מגיע להנות מדברים טובים.

מצרכים:

2 תפוזים גדולים ומפולטים
50 ג שוקולד לבן
20 ג שמן
250 ג ביצים (5 מדיום)
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום בהיר
250 ג א.שקדים
10 ג א.אפיה
1 כפית ת.וניל.
הכנה:
לקצוץ גס את הפילה תפוז במעבד מזון
להמיס שוקולד ושמן לערבב ולהוסיף את התפוז ולערבב.
להקציף ביצים וסוכרים יחד לקציפה תפוחה
להוסיף את תערובת השוקולד ולקפל.
להוסיף את השקדים וניל וא.אפיה ולקפל לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית משומנת אינגליש גדולה או תבנית פלא ולאפות ב 160 מעלות למשך כ 30-35 דקות בשליש התחתון של התנור.
להוציא לצנן ולפזר א.סוכר.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין