Online Cooking Courses

עוגת תפוזים ושוקול ללא גלוטן

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-סיר פלא או אינגליש קייק גדול.

עוגת תפוזים שקדים רכה רכה ונמסה בפה ומה שהכי יפה בלי שום תחליף קמח כי אין צורך וההכנה שלה בקלי קלות.
מתאימה בול לפסח ולכל ימות השנה וכמובן לכל הצליאקים והשומרים כי גם לכם מגיע להנות מדברים טובים.

מצרכים:

2 תפוזים גדולים ומפולטים
50 ג שוקולד לבן
20 ג שמן
250 ג ביצים (5 מדיום)
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום בהיר
250 ג א.שקדים
10 ג א.אפיה
1 כפית ת.וניל.
הכנה:
לקצוץ גס את הפילה תפוז במעבד מזון
להמיס שוקולד ושמן לערבב ולהוסיף את התפוז ולערבב.
להקציף ביצים וסוכרים יחד לקציפה תפוחה
להוסיף את תערובת השוקולד ולקפל.
להוסיף את השקדים וניל וא.אפיה ולקפל לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית משומנת אינגליש גדולה או תבנית פלא ולאפות ב 160 מעלות למשך כ 30-35 דקות בשליש התחתון של התנור.
להוציא לצנן ולפזר א.סוכר.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין