Online Cooking Courses

עוגת תפוזים ושוקול ללא גלוטן

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-סיר פלא או אינגליש קייק גדול.

עוגת תפוזים שקדים רכה רכה ונמסה בפה ומה שהכי יפה בלי שום תחליף קמח כי אין צורך וההכנה שלה בקלי קלות.
מתאימה בול לפסח ולכל ימות השנה וכמובן לכל הצליאקים והשומרים כי גם לכם מגיע להנות מדברים טובים.

מצרכים:

2 תפוזים גדולים ומפולטים
50 ג שוקולד לבן
20 ג שמן
250 ג ביצים (5 מדיום)
150 ג סוכר לבן
50 ג סוכר חום בהיר
250 ג א.שקדים
10 ג א.אפיה
1 כפית ת.וניל.
הכנה:
לקצוץ גס את הפילה תפוז במעבד מזון
להמיס שוקולד ושמן לערבב ולהוסיף את התפוז ולערבב.
להקציף ביצים וסוכרים יחד לקציפה תפוחה
להוסיף את תערובת השוקולד ולקפל.
להוסיף את השקדים וניל וא.אפיה ולקפל לתערובת אחידה.
להעביר לתבנית משומנת אינגליש גדולה או תבנית פלא ולאפות ב 160 מעלות למשך כ 30-35 דקות בשליש התחתון של התנור.
להוציא לצנן ולפזר א.סוכר.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין