רמת קושי-בינוני
זמן הכנה-90דק'
תפוקה-כ 30 יח
המתכון שלפנייכם נראה מאוד תמים ופשוט אבל כולו קסם אחד גדול.כולם מכירים את קינוח הטריקולדה המפורסם.אז כאן לקחתי את הדבר הטוב והמוכר ושניתי לו את התדמיד לקינוח קטן ומלא בהפתעות וללא גלוטן.את הבסיס הפכתי לפאדג נימוח ושוקולדי מריר ששידרגתי אותו בתוספת שלושת השוקולדים לבן חלב ומריר. מעל באה שכבה של מוס שוקולד חלב ובמרקם קטיפתי.והשכבה האחרונה שדרגתי ממוס לבן רגיל למוס שוקולד לבן מזולף ויציב ,והינה לכם קינוח טריקולד משודרג מושחת וטעים .
אז קדימה בואו נתחיל…..
מרכיבים לפאדג שוקולד-סיליקון שקעים קוטר 5
130 ג שוקולד מרירי איכותי
130 ג חמאה
130 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום
3 ביצים לארג
55 ג קקאו איכותי
50 ג שוקולד לבן קצוץ
50 ג שוקולד חלב קצוץ
50 ג שוקולד מריר קצוץ
הכנה:
בקערה לשים 130 ג שוקולד וחמאה ולהמיס במיקרוגל.להוסיף סוכרים ולערבב.להטסיף ביצים בהדרגה ולערבב,להוסיף קקאו מנופה ולערבב הייטב להוסיף שוקולדים קצוצים ולקפל למרקם אחיד למלא את התבניות כ 3/4 גובה ולהכניס לאפיה ב 170 למשך 10 דק' להוציא ולצנן הייטב.
מרכיבים מוס שוקולד חלב:
150 ג שוקולד חלב
30 ג חמאה
40 ג שמנת מתוקה
220 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה:
להמיס שוקולד חמאה ו40 ג שמנת במיקרוגל ולערבב הייטב.להוסיף בהדרגה את השמנת המוקצבת בעזרת מטרפה להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל הפאדג ולהכניס למקפיא להתייצבות מלאה.
מרכיבים למוס הלבן המזולף:
90 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג פודינג וניל
200 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס שוקולד ו 30 ג שמנת ולערבב לגנאש ולצנן.
בקערת מיקסר או מיקסר ידני לשים את הפודינג וה200 ג שמנת ואת הגנאש ולהקציף למרקם יציב
להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן להוציא את הקינוחים מהמקפיא ולזלף מעל
לקשט בשוקולד מגורד וקצת קקאו
ולהנות
ניתן לשמור במקפיא עד הגשה ולהוציא כשעה לפני החוצה.