Online Cooking Courses

פאדג טריקולד לפסח

רמת קושי-בינוני

זמן הכנה-90דק'

תפוקה-כ 30 יח

המתכון שלפנייכם נראה מאוד תמים ופשוט אבל כולו קסם אחד גדול.כולם מכירים את קינוח הטריקולדה המפורסם.אז כאן לקחתי את הדבר הטוב והמוכר ושניתי לו את התדמיד לקינוח קטן ומלא בהפתעות וללא גלוטן.את הבסיס הפכתי לפאדג נימוח ושוקולדי מריר ששידרגתי אותו בתוספת שלושת השוקולדים לבן חלב ומריר. מעל באה שכבה של מוס שוקולד חלב ובמרקם קטיפתי.והשכבה האחרונה שדרגתי ממוס לבן רגיל למוס שוקולד לבן מזולף ויציב ,והינה לכם קינוח טריקולד משודרג מושחת וטעים .

אז קדימה בואו נתחיל…..

מרכיבים לפאדג שוקולד-סיליקון שקעים קוטר 5

130 ג שוקולד מרירי איכותי
130 ג חמאה
130 ג סוכר לבן
20 ג סוכר חום
3 ביצים לארג
55 ג קקאו איכותי
50 ג שוקולד לבן קצוץ
50 ג שוקולד חלב קצוץ
50 ג שוקולד מריר קצוץ
הכנה:
בקערה לשים 130 ג שוקולד וחמאה ולהמיס במיקרוגל.להוסיף סוכרים ולערבב.להטסיף ביצים בהדרגה ולערבב,להוסיף קקאו מנופה ולערבב הייטב להוסיף שוקולדים קצוצים ולקפל למרקם אחיד למלא את התבניות כ 3/4 גובה ולהכניס לאפיה ב 170 למשך 10 דק' להוציא ולצנן הייטב.

לאחר אפיה!!

מרכיבים מוס שוקולד חלב:
150 ג שוקולד חלב
30 ג חמאה
40 ג שמנת מתוקה
220 ג שמנת מתוקה מוקצפת למרקם יוגורט
הכנה:
להמיס שוקולד חמאה ו40 ג שמנת במיקרוגל ולערבב הייטב.להוסיף בהדרגה את השמנת המוקצבת בעזרת מטרפה להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל הפאדג ולהכניס למקפיא להתייצבות מלאה.

זילוף המוס מעל הפאדג!!

מרכיבים למוס הלבן המזולף:
90 ג שוקולד לבן
30 ג שמנת מתוקה
30 ג פודינג וניל
200 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס שוקולד ו 30 ג שמנת ולערבב לגנאש ולצנן.
בקערת מיקסר או מיקסר ידני לשים את הפודינג וה200 ג שמנת ואת הגנאש ולהקציף למרקם יציב
להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן להוציא את הקינוחים מהמקפיא ולזלף מעל
לקשט בשוקולד מגורד וקצת קקאו
ולהנות
ניתן לשמור במקפיא עד הגשה ולהוציא כשעה לפני החוצה.

זילוף המוס הלבן מעל!!!

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין