Online Cooking Courses

פוקצ'ות🇮🇹

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-90 דק.

תפוקה-6 פוקצ'ות במשקל 150 ג.

מרכיבים:

500 ג קמח פוקצ'ה
10 ג שמרים יבשים
10 ג מלח
10 ג סוכר
30 ג שמן זית
310 ג מי ברז
הכנה:
לערבב הכל יחד בקערת מיקסר פרט למים
ולהתחיל לערבב,להוסיף את המים בהדרגה וללוש כ 10-12 דק במהירות בינונית
לכסות בניילון ולהתפיח שעה לפחות
לאחר התפחה נעביר את הבצק למשטח מקומח נחלק לכדורים ונעצב לצורה הרצויה.נמרח את הפוקצ'ות בשמן זית מעל ונפזר מעל ירקות לפי החשק שלכם ומה שאתם אוהבים

נכניס לאפיה ב 210 מעלות כ 7-10 דק עד השחמה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין