Online Cooking Courses

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל

זמן הכנה-45 ד

תפוקה-22 עוגיות

מרכיבים:

150 ג חמאה

50ג א.סוכר

50 ג סוכר

4 חלמונים לארג

1 כפית ת.וניל

150 ג קמח תופח

20 ג א.חלב (אופציה)

200 ג קורנפלור

הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה לשים
חמאה סוכרים ווניל ולערבב כ 5 דק לקרם אחיד.להוסיף חלמונים בהדרגה ולערבב.להוסיף את היבשים ולערבב לבצק אחיד.לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ לחתוך לאצבעות 9*2ו להקפיא כ 20 דק לסדר במגש ולאפותב 160 למשך כ 10-12 להוציא אותם בגוון לבנבן.לצנן.

להרכבה:

קוקוס
ריבת חלב יציבה

למלא ריבת חלב בנדיבות
ולצפות בקוקוס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין