Online Cooking Courses

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל

זמן הכנה-45 ד

תפוקה-22 עוגיות

מרכיבים:

150 ג חמאה

50ג א.סוכר

50 ג סוכר

4 חלמונים לארג

1 כפית ת.וניל

150 ג קמח תופח

20 ג א.חלב (אופציה)

200 ג קורנפלור

הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה לשים
חמאה סוכרים ווניל ולערבב כ 5 דק לקרם אחיד.להוסיף חלמונים בהדרגה ולערבב.להוסיף את היבשים ולערבב לבצק אחיד.לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ לחתוך לאצבעות 9*2ו להקפיא כ 20 דק לסדר במגש ולאפותב 160 למשך כ 10-12 להוציא אותם בגוון לבנבן.לצנן.

להרכבה:

קוקוס
ריבת חלב יציבה

למלא ריבת חלב בנדיבות
ולצפות בקוקוס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין