Online Cooking Courses

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל

זמן הכנה-45 ד

תפוקה-22 עוגיות

מרכיבים:

150 ג חמאה

50ג א.סוכר

50 ג סוכר

4 חלמונים לארג

1 כפית ת.וניל

150 ג קמח תופח

20 ג א.חלב (אופציה)

200 ג קורנפלור

הכנה:

במיקסר עם וו גיטרה לשים
חמאה סוכרים ווניל ולערבב כ 5 דק לקרם אחיד.להוסיף חלמונים בהדרגה ולערבב.להוסיף את היבשים ולערבב לבצק אחיד.לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ לחתוך לאצבעות 9*2ו להקפיא כ 20 דק לסדר במגש ולאפותב 160 למשך כ 10-12 להוציא אותם בגוון לבנבן.לצנן.

להרכבה:

קוקוס
ריבת חלב יציבה

למלא ריבת חלב בנדיבות
ולצפות בקוקוס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין