Online Cooking Courses

פינגר גבינה אפויה

עוגת גבינה משגעת וטעימה ברמות אחרות בלי הפרדות ביצים והכל בקערה אחת ותוך חצי שעה של אפיה יש לכם עוגה מהחלומות שנמסה בפה ואפילו בלי קמח
לא מאמינים לי?תנסו בעצמכם ותראו
ולא לשכוח בבקשה לפרגן ולשתף אותי בתוצאה שלכם


זמן הכנה-45דק

רמת קושי-קל

תפוקה-תבנית 20*20

פינגר גבינה אפויה ושנטילי ריבת חלב
לבסיס:
110 ג פתי בר טחון

55 ג חמאה מומסת

הכנה:
לערבב הייטב יחד פירורים וחמאה
ולשטח בתחתית התבנית ולהכניס לקירור ל 10-15 דק.


מלית גבינה:

400 ג גבינת שמנת טבעית 30% של @gad

80 ג סוכר

גירדה מחצי לימון

15 ג מיץ לימון

1/4 כפית וניל

2 ביצים לארג

30 ג קורנפלור

200 ג שמנת חמוצה

80 ג שמנת מתוקה

הכנה:
בעזרת לקקן לערבב גבינה וסוכר,
להוסיף גירדה וניל ומיץ לימון ולערבב.
להוסיף קורנפלור וביצים ולערבב הייטב.
להוסיף שמנת חמוצה ושמנת מתוקה ולערבב למרקם חלק.
להעביר את המלית למסגרת על הבסיס,
ולהכניס את התבנית לתוך תבנית גדולה יותר ולמלא מים חמים ולהכניס לאפיה ב180 למשך 35 דק
להוציא ולצנן בחוץ.ולהכניס למקרר ללילה.
לאחר לילה לפרוס לאצבעות בגודל 10/2

שנטילי ריבת חלב:
240 ג שמנת מתוקה

120 ג ריבת חלב

24 ג פודינג וניל

הכנה:
להקציף את הכל יחד לקציפה יציבה,
להעביר לשקית זילוף עם צנטר משונן
ולזלף מעל כל אצבע.
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין