Online Cooking Courses

פיתה פרנה

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-90 דק.

תפוקה-כ 17 פיתות במשקל 10 ג כ"א

1 קג קמח לחם
15 ג מלח
15 ג שמרים יבשים
15 ג סוכר
30 ג שמן
640 ג מי ברז
הכנה:
ללוש את כל היבשים ולהוסיף מים בהדרגה
וללוש 5 דקות במהירות בינונית
לכסות ולהתפיח 10 דקות
לאחר 10 דקות ללוש שוב במהירות בינונית למשך 5 דקות נוספות לכסות ולהתפיח שוב 10 דקות
לאחר הההתפחה לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ולרדד לפיתות ולהתפיח מכוסה עוד 30 דקות
לחמם טאבון לחום בינוני ולהכניס את הפיתות למשך כ 50-60 שניות.אולחילופין לחמם תנור למקסימום חום ולהכניס אותם למספר דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין