Online Cooking Courses

פיתה פרנה

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-90 דק.

תפוקה-כ 17 פיתות במשקל 10 ג כ"א

1 קג קמח לחם
15 ג מלח
15 ג שמרים יבשים
15 ג סוכר
30 ג שמן
640 ג מי ברז
הכנה:
ללוש את כל היבשים ולהוסיף מים בהדרגה
וללוש 5 דקות במהירות בינונית
לכסות ולהתפיח 10 דקות
לאחר 10 דקות ללוש שוב במהירות בינונית למשך 5 דקות נוספות לכסות ולהתפיח שוב 10 דקות
לאחר הההתפחה לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ולרדד לפיתות ולהתפיח מכוסה עוד 30 דקות
לחמם טאבון לחום בינוני ולהכניס את הפיתות למשך כ 50-60 שניות.אולחילופין לחמם תנור למקסימום חום ולהכניס אותם למספר דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין