רמת קושי-קל.
זמן הכנה-90 דק.
תפוקה-כ 17 פיתות במשקל 10 ג כ"א
1 קג קמח לחם
15 ג מלח
15 ג שמרים יבשים
15 ג סוכר
30 ג שמן
640 ג מי ברז
הכנה:
ללוש את כל היבשים ולהוסיף מים בהדרגה
וללוש 5 דקות במהירות בינונית
לכסות ולהתפיח 10 דקות
לאחר 10 דקות ללוש שוב במהירות בינונית למשך 5 דקות נוספות לכסות ולהתפיח שוב 10 דקות
לאחר הההתפחה לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ולרדד לפיתות ולהתפיח מכוסה עוד 30 דקות
לחמם טאבון לחום בינוני ולהכניס את הפיתות למשך כ 50-60 שניות.אולחילופין לחמם תנור למקסימום חום ולהכניס אותם למספר דקות