Online Cooking Courses

פיתות מושלמות בקלי קלות

רמת קושי-קל

זמן הכנה-25 דק עבודה+שעה וחצי זמן התפחה.

תפוקה-8 פיתות במשקל 100 ג

למה לקנות שאפשר להכין ואפילו גם להנות מיזה.

פיתות מושלמות בקלי קלות ויש לכם פיתה מושלמת.

כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:

עדיף להשתמש בקמח בעל אחוז חלבון גדול יותר על מנת לקבל אלסטיות וגמישות גדולה יותר לפיתות.

חשוב גם ללוש את הבצק במהירות בינונית למשך כ 10-8 דקו לפיתוח גלוטן מקסימלי.

והאפיה מתבצעת בחום גבוה מאוד עם קערת מים בתחתית לקבלת לחות לפיתות

אז בואו נתחיל!!!

פיתות:
מרכיבים
1/2קג קמח קמח לחם חלות או רגיל @israeliot_flour
15 ג שמרים יבשים
300 מ"ל מים
20 ג שמן
10 ג סוכר
מלח לפי טעם
הכנה:
ללוש את הכל יחד לבצק שמרים קצת דביק כ 8-10 דק
להתפיח כשעה וחצי לחלק ל כדורים בגודל הרצוי לשטח בעזרת מערוך ולאפות בחום של 230-240עם קערית קטנה מים בתחתית התנור למשך כ 5 -6 דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין