Online Cooking Courses

פיתות מושלמות בקלי קלות

רמת קושי-קל

זמן הכנה-25 דק עבודה+שעה וחצי זמן התפחה.

תפוקה-8 פיתות במשקל 100 ג

למה לקנות שאפשר להכין ואפילו גם להנות מיזה.

פיתות מושלמות בקלי קלות ויש לכם פיתה מושלמת.

כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:

עדיף להשתמש בקמח בעל אחוז חלבון גדול יותר על מנת לקבל אלסטיות וגמישות גדולה יותר לפיתות.

חשוב גם ללוש את הבצק במהירות בינונית למשך כ 10-8 דקו לפיתוח גלוטן מקסימלי.

והאפיה מתבצעת בחום גבוה מאוד עם קערת מים בתחתית לקבלת לחות לפיתות

אז בואו נתחיל!!!

פיתות:
מרכיבים
1/2קג קמח קמח לחם חלות או רגיל @israeliot_flour
15 ג שמרים יבשים
300 מ"ל מים
20 ג שמן
10 ג סוכר
מלח לפי טעם
הכנה:
ללוש את הכל יחד לבצק שמרים קצת דביק כ 8-10 דק
להתפיח כשעה וחצי לחלק ל כדורים בגודל הרצוי לשטח בעזרת מערוך ולאפות בחום של 230-240עם קערית קטנה מים בתחתית התנור למשך כ 5 -6 דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין