Online Cooking Courses

פיתות מושלמות בקלי קלות

רמת קושי-קל

זמן הכנה-25 דק עבודה+שעה וחצי זמן התפחה.

תפוקה-8 פיתות במשקל 100 ג

למה לקנות שאפשר להכין ואפילו גם להנות מיזה.

פיתות מושלמות בקלי קלות ויש לכם פיתה מושלמת.

כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:

עדיף להשתמש בקמח בעל אחוז חלבון גדול יותר על מנת לקבל אלסטיות וגמישות גדולה יותר לפיתות.

חשוב גם ללוש את הבצק במהירות בינונית למשך כ 10-8 דקו לפיתוח גלוטן מקסימלי.

והאפיה מתבצעת בחום גבוה מאוד עם קערת מים בתחתית לקבלת לחות לפיתות

אז בואו נתחיל!!!

פיתות:
מרכיבים
1/2קג קמח קמח לחם חלות או רגיל @israeliot_flour
15 ג שמרים יבשים
300 מ"ל מים
20 ג שמן
10 ג סוכר
מלח לפי טעם
הכנה:
ללוש את הכל יחד לבצק שמרים קצת דביק כ 8-10 דק
להתפיח כשעה וחצי לחלק ל כדורים בגודל הרצוי לשטח בעזרת מערוך ולאפות בחום של 230-240עם קערית קטנה מים בתחתית התנור למשך כ 5 -6 דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין