Online Cooking Courses

פנקייק🥞

פנקייקים כאלו אני מבטיח לכם שעוד לא אכלתם!!!

שמנמנים ועסיסיים שאי אפשר להפסיק לאכל

וממש לא משנה אם אתם ילדים או מבוגרים.

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה-12-15 תלוי בגודל

מצרכים:
210 ג קמח רב תכליתי @israeliot_flour
30 ג סוכר
קורט מלח
1 ביצה לארג
45 ג חמאה מומסת
300 ג חלב או מים
כפית א.אפיה
הכנה:
לערבב הכל במיקסר עם מטרפה לתערובת אחידה,
לחמם מחבת עם טיפה חמאה לצקת מהתערובת למחבת לטגן כדקה מכל צד להעביר לצלחת הגשה.

*הצעת הגשה:
להגיש עם דבש חמאה ופירות יער.

צ׳

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין