Online Cooking Courses

פסטה מיט בול

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-90 דק
תפוקה-5-6 מנות

בצק פסטה:
200 ג קמח פסטה טחנות ישראליות
2 ביצה לארג'
קורט מלח

הכנה:

לכדורי בשר:
חצי קילו בשר טחון מס 2
40 ג פירורי פנקו מוזהבים
1בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ביצים לארג
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
הכנה לערבב הכל יחד הייטב
לכדרר לכדורים ולקרר חצי שעה

לרוטב עגבניות:
4 כפות שמן
חבילה של רוטב פסטה מטובל
חבילה של רוטב פיצה מטובל
4 שיני שום פרוסות
3 כסות מים
הכנה:


לחמם את השמן להוסיף שום ואת הרטבים
לערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש להוסיף את הכדורים ולבשל עוד כ15-17 דקות.
להוציא את הכדורים החוצה
להכניס את הספגטי המבושל לערבב ולסדר מעל את הכדורים ולקשט בבזיליקום.
לבריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין