Online Cooking Courses

פסטה מיט בול

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-90 דק
תפוקה-5-6 מנות

בצק פסטה:
200 ג קמח פסטה טחנות ישראליות
2 ביצה לארג'
קורט מלח

הכנה:

לכדורי בשר:
חצי קילו בשר טחון מס 2
40 ג פירורי פנקו מוזהבים
1בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ביצים לארג
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
הכנה לערבב הכל יחד הייטב
לכדרר לכדורים ולקרר חצי שעה

לרוטב עגבניות:
4 כפות שמן
חבילה של רוטב פסטה מטובל
חבילה של רוטב פיצה מטובל
4 שיני שום פרוסות
3 כסות מים
הכנה:


לחמם את השמן להוסיף שום ואת הרטבים
לערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש להוסיף את הכדורים ולבשל עוד כ15-17 דקות.
להוציא את הכדורים החוצה
להכניס את הספגטי המבושל לערבב ולסדר מעל את הכדורים ולקשט בבזיליקום.
לבריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין