Online Cooking Courses

פסטה מיט בול

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-90 דק
תפוקה-5-6 מנות

בצק פסטה:
200 ג קמח פסטה טחנות ישראליות
2 ביצה לארג'
קורט מלח

הכנה:

לכדורי בשר:
חצי קילו בשר טחון מס 2
40 ג פירורי פנקו מוזהבים
1בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ביצים לארג
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
הכנה לערבב הכל יחד הייטב
לכדרר לכדורים ולקרר חצי שעה

לרוטב עגבניות:
4 כפות שמן
חבילה של רוטב פסטה מטובל
חבילה של רוטב פיצה מטובל
4 שיני שום פרוסות
3 כסות מים
הכנה:


לחמם את השמן להוסיף שום ואת הרטבים
לערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש להוסיף את הכדורים ולבשל עוד כ15-17 דקות.
להוציא את הכדורים החוצה
להכניס את הספגטי המבושל לערבב ולסדר מעל את הכדורים ולקשט בבזיליקום.
לבריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין