Online Cooking Courses

פסטה מיט בול

רמת קושי-בינונית
זמן הכנה-90 דק
תפוקה-5-6 מנות

בצק פסטה:
200 ג קמח פסטה טחנות ישראליות
2 ביצה לארג'
קורט מלח

הכנה:

לכדורי בשר:
חצי קילו בשר טחון מס 2
40 ג פירורי פנקו מוזהבים
1בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
2 ביצים לארג
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי טעם
הכנה לערבב הכל יחד הייטב
לכדרר לכדורים ולקרר חצי שעה

לרוטב עגבניות:
4 כפות שמן
חבילה של רוטב פסטה מטובל
חבילה של רוטב פיצה מטובל
4 שיני שום פרוסות
3 כסות מים
הכנה:


לחמם את השמן להוסיף שום ואת הרטבים
לערבב להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש להוסיף את הכדורים ולבשל עוד כ15-17 דקות.
להוציא את הכדורים החוצה
להכניס את הספגטי המבושל לערבב ולסדר מעל את הכדורים ולקשט בבזיליקום.
לבריאות חברים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין