רמת קושי-בינוני.
זמן הכנה-75 דק כולל יבוש.
תפוקה-2 פורמות 20/4.
מרכיבים:
146 ג סוכר
146 ג קמח
4 ביצים M (200ג)
40 ג דבש
186 ג מיקס פירות יבשים קצוצים
(צימוקים ,משמש ,דבלות ,צימוקים)
210 ג מיקס אגוזים קצוצים(לוז מלך שקד שלם)
הכנה:
להכניס הכל לתוך קערת מיקסר ולערבב עם וו גיטרה לתערובת טיפה נוזלית
להעביר לתוך הפורמות עד למעלה שהם עטופות עם נייר כסף
ולאפות 30 דקות ב 175 מעלות
להוציא לצנן ולחתוך את החלק העליון כדי ליישר.לחלץ מהפורמה ולפרוס לפרוסות דקות ככל הניתן לסדר במגש ולהכניס שוב לאפיה ב 120 מעלות למשך עוד כחצי שעה עד יבוש.לשמור בצנצנת סגורה