Online Cooking Courses

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-75 דק כולל יבוש.

תפוקה-2 פורמות 20/4.

מרכיבים:

146 ג סוכר
146 ג קמח
4 ביצים M (200ג)
40 ג דבש
186 ג מיקס פירות יבשים קצוצים
(צימוקים ,משמש ,דבלות ,צימוקים)
210 ג מיקס אגוזים קצוצים(לוז מלך שקד שלם)

הכנה:
להכניס הכל לתוך קערת מיקסר ולערבב עם וו גיטרה לתערובת טיפה נוזלית
להעביר לתוך הפורמות עד למעלה שהם עטופות עם נייר כסף
ולאפות 30 דקות ב 175 מעלות
להוציא לצנן ולחתוך את החלק העליון כדי ליישר.לחלץ מהפורמה ולפרוס לפרוסות דקות ככל הניתן לסדר במגש ולהכניס שוב לאפיה ב 120 מעלות למשך עוד כחצי שעה עד יבוש.לשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין