Online Cooking Courses

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-45 דק.

תפוקה-12-6 יח.

מרכיבים:

100 ג שמנת מתוקה

60 ג סוכר לבן

10 ג סוכר חום בהיר

50 ג דבש

10 ג חמאה

180 ג פיצוחים ופירות יבשים קצוצים דק (מה שבא לכם.)

שקדים פרוסים,לוז,חמוציות,משמש מיובש,קקאו גרוס,גריעני דלעת,גרעיני חמניה, שומשום, צנוברים וכו'

לציפוי:

120 ג שוקולד מריר איכותי

15 ג שמן

הכנה:

בסיר קטן לשים שמנת, סוכרים, דבש ,חמאה ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש לבשל עוד 2-3 למצב בועות גדולות.להסיר מהאש ולהוסיף את כל הפיצוחים והפירות ולערבב הייטב.להעביר את התערובת לתבניות סיליקון כ חצי סמ גובה (אני השתמשתי ב מרובע 5*5) וגם בסיליקון אצבעות ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך כ 15 דק להוציא ולצנן.להמיס את השוקולד עם השמן לחלץ את הפלורנטינים מהסיליקון ולזלף ככפית בתוך כל סיליקון ולהחזיר את הפלורנטינים לסיליקון למעוך טיפה שהשוקולד יצפה את התחתית להכניס לקירור למס דקות לחלץ ולהנות.

לבריאות❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין