Online Cooking Courses

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-45 דק.

תפוקה-12-6 יח.

מרכיבים:

100 ג שמנת מתוקה

60 ג סוכר לבן

10 ג סוכר חום בהיר

50 ג דבש

10 ג חמאה

180 ג פיצוחים ופירות יבשים קצוצים דק (מה שבא לכם.)

שקדים פרוסים,לוז,חמוציות,משמש מיובש,קקאו גרוס,גריעני דלעת,גרעיני חמניה, שומשום, צנוברים וכו'

לציפוי:

120 ג שוקולד מריר איכותי

15 ג שמן

הכנה:

בסיר קטן לשים שמנת, סוכרים, דבש ,חמאה ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש לבשל עוד 2-3 למצב בועות גדולות.להסיר מהאש ולהוסיף את כל הפיצוחים והפירות ולערבב הייטב.להעביר את התערובת לתבניות סיליקון כ חצי סמ גובה (אני השתמשתי ב מרובע 5*5) וגם בסיליקון אצבעות ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך כ 15 דק להוציא ולצנן.להמיס את השוקולד עם השמן לחלץ את הפלורנטינים מהסיליקון ולזלף ככפית בתוך כל סיליקון ולהחזיר את הפלורנטינים לסיליקון למעוך טיפה שהשוקולד יצפה את התחתית להכניס לקירור למס דקות לחלץ ולהנות.

לבריאות❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין