Online Cooking Courses

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-45 דק.

תפוקה-12-6 יח.

מרכיבים:

100 ג שמנת מתוקה

60 ג סוכר לבן

10 ג סוכר חום בהיר

50 ג דבש

10 ג חמאה

180 ג פיצוחים ופירות יבשים קצוצים דק (מה שבא לכם.)

שקדים פרוסים,לוז,חמוציות,משמש מיובש,קקאו גרוס,גריעני דלעת,גרעיני חמניה, שומשום, צנוברים וכו'

לציפוי:

120 ג שוקולד מריר איכותי

15 ג שמן

הכנה:

בסיר קטן לשים שמנת, סוכרים, דבש ,חמאה ולהביא לרתיחה.להנמיך את האש לבשל עוד 2-3 למצב בועות גדולות.להסיר מהאש ולהוסיף את כל הפיצוחים והפירות ולערבב הייטב.להעביר את התערובת לתבניות סיליקון כ חצי סמ גובה (אני השתמשתי ב מרובע 5*5) וגם בסיליקון אצבעות ולהכניס לאפיה ב170 מעלות למשך כ 15 דק להוציא ולצנן.להמיס את השוקולד עם השמן לחלץ את הפלורנטינים מהסיליקון ולזלף ככפית בתוך כל סיליקון ולהחזיר את הפלורנטינים לסיליקון למעוך טיפה שהשוקולד יצפה את התחתית להכניס לקירור למס דקות לחלץ ולהנות.

לבריאות❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין