Online Cooking Courses

קורס קונדיטוריה בסיסי​ 6 מפגשים מעשיים.תחילת הקורס 22/12

חסרת ביטחון וניסיון במטבח? מפחדת משמרים?
אוהבת לארח ורוצה לפנק את המשפחה?

אז הקורס הבא אפוי עלייך בול. עלות כל הקורס רק 3000 ש"ח, במקום 3750ש"ח

מיני קורס קונדיטוריה

6 מפגשים מעשיים פעם בשבוע

בקבוצות קטנות עד5 אנשים, כל אחד עובד לבד.

שיעור ראשון -שמרים קלאסי
3 סוגי בצקי שמרים בסיסיים שחובה לדעת:

בצק שמרים לקראנץ (ללא ביצים).

בצק שמרים נוזלי

בצק שמרים מלוח, פוקצות, פיצות ומאפים.

** השיעור נותן את הדרך הנכונה להתמודדות עם הכנת בצקי שמרים, זמני לישה, התפחה ואפייה נכונה, והסבר על גלוטן, סוגי השמרים והקמחים.

שיעור שני-קינוחי כוסות

4 סוגי קינוחים קלילים שמתאימים לאירוח ברגע.

קינוחים ברמה מורכבת של אלמנטים וטכניקות שונות, כגון: קרמו ושנטילי.

נלמד נכון איך להקציף שמנת, איזה סוגי מוסים יש, יתרונות וחסרונות, ושימושים נכונים, בנייה נכונה של שכבות ושילוב מרקמים וטעמים.

שיעור שלישי- עוגיות מתוק מלוח
נלמד מגוון עוגיות קלאסיות ובוטיקיות.

כגון: פלורנטין, פאדג’, פיננסייר ועוגיות מלוחות.

נכיר את סוגי הבצקים של כל עוגיה ועוגיה, והשימוש בהם למתכונים אחרים.

שיעור רביעי-פטיפורים
נלמד להכין מגוון פטיפורים זריזים ולא מורכבים
קרמו ממרנג איטלקי, טראפלס שוקולד על מקל מצופה מגנום, שוקט – מיני פחזנייה מצופת סוכר גבישי ושנטילי.

בשיעור נלמד את סוגי המרנגים, הכנלת בצק רבוך בצורה הנכונה, ועל שוקולד.

שיעור חמישי-בצק עלים ומאפים מלוחים ומתוקים
בשיעור נלמד להכין בצק עלים בצורה המהירה והמקצועית, נלמד את כל שלבי הקיפולים ועל סוגי בצקי העלים.

מהבצק נכין מאפים מלוחים בטכניקות שונות כגון: מקלות מלוחים, בורקס גבינה אמיתי, מאפה גבינות ועשבי תיבול, קווין המן במילוי גבינה וקומפוט פטל.

שיעור שישי-טארט מתוק ומלוח
טארט קרם שקדים ולימון על סבלה שקדים פריך, טארט שוקולד אפוי על בסיס ברטון, טארט פיצוחים קרמל טופי ומאפה גאלט של גבינות.

השיעור ילמד מספר סוגי בצקים פריכים שונים וטכניקות הכנה.

כל משתתף/פת מקבל/ת חוברת מתכונים ובסוף כל שיעור את תוצרי הסדנא
סינר עם לוגו הסטודיו מתנה
ותעודה מטעם הבי”ס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין