Online Cooking Courses

קורס קונדיטוריה בסיסי​ 6 מפגשים מעשיים.תאריך נוסף אחרי החגים

חסרת ביטחון וניסיון במטבח? מפחדת משמרים?
אוהבת לארח ורוצה לפנק את המשפחה?

אז הקורס הבא אפוי עלייך בול. עלות כל הקורס רק 3500 ש"ח, במקום 3750ש"ח

מיני קורס קונדיטוריה

6 מפגשים מעשיים פעם בשבוע

בקבוצות קטנות עד5 אנשים, כל אחד עובד לבד.

שיעור ראשון -שמרים קלאסי
3 סוגי בצקי שמרים בסיסיים שחובה לדעת:

בצק שמרים לקראנץ (ללא ביצים).

בצק שמרים נוזלי

בצק שמרים מלוח, פוקצות, פיצות ומאפים.

** השיעור נותן את הדרך הנכונה להתמודדות עם הכנת בצקי שמרים, זמני לישה, התפחה ואפייה נכונה, והסבר על גלוטן, סוגי השמרים והקמחים.

שיעור שני-קינוחי כוסות

4 סוגי קינוחים קלילים שמתאימים לאירוח ברגע.

קינוחים ברמה מורכבת של אלמנטים וטכניקות שונות, כגון: קרמו ושנטילי.

נלמד נכון איך להקציף שמנת, איזה סוגי מוסים יש, יתרונות וחסרונות, ושימושים נכונים, בנייה נכונה של שכבות ושילוב מרקמים וטעמים.

שיעור שלישי- עוגיות מתוק מלוח
נלמד מגוון עוגיות קלאסיות ובוטיקיות.

כגון: פלורנטין, פאדג’, פיננסייר ועוגיות מלוחות.

נכיר את סוגי הבצקים של כל עוגיה ועוגיה, והשימוש בהם למתכונים אחרים.

שיעור רביעי-פטיפורים
נלמד להכין מגוון פטיפורים זריזים ולא מורכבים
קרמו ממרנג איטלקי, טראפלס שוקולד על מקל מצופה מגנום, שוקט – מיני פחזנייה מצופת סוכר גבישי ושנטילי.

בשיעור נלמד את סוגי המרנגים, הכנלת בצק רבוך בצורה הנכונה, ועל שוקולד.

שיעור חמישי-בצק עלים ומאפים מלוחים ומתוקים
בשיעור נלמד להכין בצק עלים בצורה המהירה והמקצועית, נלמד את כל שלבי הקיפולים ועל סוגי בצקי העלים.

מהבצק נכין מאפים מלוחים בטכניקות שונות כגון: מקלות מלוחים, בורקס גבינה אמיתי, מאפה גבינות ועשבי תיבול, קווין המן במילוי גבינה וקומפוט פטל.

שיעור שישי-טארט מתוק ומלוח
טארט קרם שקדים ולימון על סבלה שקדים פריך, טארט שוקולד אפוי על בסיס ברטון, טארט פיצוחים קרמל טופי ומאפה גאלט של גבינות.

השיעור ילמד מספר סוגי בצקים פריכים שונים וטכניקות הכנה.

כל משתתף/פת מקבל/ת חוברת מתכונים ובסוף כל שיעור את תוצרי הסדנא
סינר עם לוגו הסטודיו מתנה
ותעודה מטעם הבי”ס

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין