Online Cooking Courses

קראנץ שמרים

שעה 16:00 זמן הקפה ובדיוק ראיתם את החברה שלכם מעלה פרוסת עוגת שמרים עסיסית ושוקלדית ובדיוק בא לכם כזה אבל יש לכם בעיה, אתם מפחדים משמרים!!אז קודם כל אתם לא לבד בסיפור הזה.

שמרים שמרים ובכלל בצקים זאת אחת האהבות והאסונות הגדולות אצל רובנו. על אהבות אין מה לדבר בכל זאת פחמימה טעימה נחשקת ומשמינה אבל על הפחד הלא קטן להתמודדות איתו יש המון מה לדבר. למרות שאם אתם שואלים אותי זה אחד הבצקים הקלים להכנה.אבל בטח אתם אומרים לעצמכם נווו מה החכמה הוא עוסק בזה הוא חי את זה אז ברור שיהיה לו קל

אז אני שמח שהגעת אלי ובא לי פעם אחת ולתמיד לעשות לכם סדר בבלאגן ולתת לכם כמה טיפים חשובים בהכנת בצק שמרים וכמובן שלא ישאיר אתכם בלי מתכון.ומבטיח לכם שמהיום גם את תדעו לאפות כמו אלופים ואלופות ולהשוויץ שהכנת לבד

אז צירפתי לכם מדריך קטן ומושקע עם כל הנקודות החשובות לפני שניגשים בכלל להכנה.אז תיכנסו לקישור המצורף.

רמת קושי-בינוני

זמן הכנה-120 דק

תפוקה-6 רולדות

לבצק: אפשר גם טבעוני ויוצא מושלם
1 קג קמח לחם @israeliot_flour
20 ג שמרים יבשים או 60 טריים
200 ג סוכר
קורט מלח
200 ג חמאה רכה (לגירסה הטבעונית נטורינה או מחמאה)
620 ג חלב קר או (מים קרים לגירסה הטבעונית)
הכנה:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל המרכיבים פרט לנוזל ולהתחיל ללוש.
להוסיף את הנוזל בהדרגה וללוש כ 10 דקות.לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לפחות שעה בטמפ החדר.
לאחר שעה להעביר את הבצק למשטח מקומח ולחלק את הבצק ל 6 כדורים שווים.לפתוח כל כדור למלבן ברוחב התבנית ואורך כמה שיותר דק.
למרוח את המלית הרצויה שאתם אוהבים אני השתמשתי כאן עם המליות של @almandos_ltd ממרח belga לוז וחלבה.תגלגלו לרולדה תחתכו את הרול לאורכו תצרו בורג תשימו בתבנית תתפיחו עוד כ 20 ותכניסו לאפיה ב170 למשך כ 27-30 דק
בזמן הזה תכינו סירופ סוכר
100 ג סוכר
100 ג מים
לבשל יחד לרתיחה כ 2 דקות ולהניח בצד
לקירור ומיד שהעוגות יוצאות להבריש אותם בסירופ.
בהצלחה❤️
אם הכנתם צלמו תייגו אותי ואני אשתף את מה שתעלו.

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין