Online Cooking Courses

קרם בְּרוּלֶה

קרם בְּרוּלֶה (בצרפתית: Crème brûlée‏, "קרם שרוף")
זה אחד המנות הקינוח האהובות והקלות להכנה אפילו בבית, שמורכב מכמה מרכיבים בודדים ופשוטים יחסית ושנמצאים כמעט בכל בית
כל הרעיון של הקרם הזה הוא בישול בחום נמוך מה שיניב לנו קרם עדין בטעמו ומעל שכבה זכוכית של קרמל שרוף.את הקרם ברולה אפשר להכין במגוון טעמים אבל הקלאסי הוא טעמו הוונילי
והמלצה שלי אם כבר וניל תשקיעו בוניל איכותי ולא בתמצית בטעם וניל

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה- כ 8 מנות

מרכיבים:
600 ג שמנת מתוקה
115 ג חלמונים
125 ג סוכר
כפית מחית וניל
הכנה:
לבשל שמנת וניל וסוכר על חום נמוך תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס
ולהעביר לחלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב
לצקת לכלים ולהכניס לאפיה בחום של 130 למשך כ 25-27 דק
להוציא לקרר לפזר סוכר חום בהיר ולשרוף בברנר

להגשה:
סוכר חום בהיר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין