Online Cooking Courses

קרם בְּרוּלֶה

קרם בְּרוּלֶה (בצרפתית: Crème brûlée‏, "קרם שרוף")
זה אחד המנות הקינוח האהובות והקלות להכנה אפילו בבית, שמורכב מכמה מרכיבים בודדים ופשוטים יחסית ושנמצאים כמעט בכל בית
כל הרעיון של הקרם הזה הוא בישול בחום נמוך מה שיניב לנו קרם עדין בטעמו ומעל שכבה זכוכית של קרמל שרוף.את הקרם ברולה אפשר להכין במגוון טעמים אבל הקלאסי הוא טעמו הוונילי
והמלצה שלי אם כבר וניל תשקיעו בוניל איכותי ולא בתמצית בטעם וניל

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה- כ 8 מנות

מרכיבים:
600 ג שמנת מתוקה
115 ג חלמונים
125 ג סוכר
כפית מחית וניל
הכנה:
לבשל שמנת וניל וסוכר על חום נמוך תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס
ולהעביר לחלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב
לצקת לכלים ולהכניס לאפיה בחום של 130 למשך כ 25-27 דק
להוציא לקרר לפזר סוכר חום בהיר ולשרוף בברנר

להגשה:
סוכר חום בהיר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין