Online Cooking Courses

קרם בְּרוּלֶה

קרם בְּרוּלֶה (בצרפתית: Crème brûlée‏, "קרם שרוף")
זה אחד המנות הקינוח האהובות והקלות להכנה אפילו בבית, שמורכב מכמה מרכיבים בודדים ופשוטים יחסית ושנמצאים כמעט בכל בית
כל הרעיון של הקרם הזה הוא בישול בחום נמוך מה שיניב לנו קרם עדין בטעמו ומעל שכבה זכוכית של קרמל שרוף.את הקרם ברולה אפשר להכין במגוון טעמים אבל הקלאסי הוא טעמו הוונילי
והמלצה שלי אם כבר וניל תשקיעו בוניל איכותי ולא בתמצית בטעם וניל

רמת קושי-קל
זמן הכנה-30 דק
תפוקה- כ 8 מנות

מרכיבים:
600 ג שמנת מתוקה
115 ג חלמונים
125 ג סוכר
כפית מחית וניל
הכנה:
לבשל שמנת וניל וסוכר על חום נמוך תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס
ולהעביר לחלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב
לצקת לכלים ולהכניס לאפיה בחום של 130 למשך כ 25-27 דק
להוציא לקרר לפזר סוכר חום בהיר ולשרוף בברנר

להגשה:
סוכר חום בהיר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין