Online Cooking Courses

קרמבו פטל ומרמלדת תות🍓

לפני המתכון ספרו לי אם גם אתם אוהבים קרמבו
ואם כן תרשמו למטה בתגובות איזה טעמים אתם אוהבים אפילו מיוחדים ומבטיח שבהמשך יעלו עוד מתכונים מיוחדים לקרמבו.
אז אוטוטו החורף מתקרב והגשם הראשון מבשר על בואו של הדבר הכי טעים קרמבו
ויחד עם זה גם כל הרשתות החברתיות מתמלאות בסוגים שונים של קרמבו.
ואני בתור ילד שהיה מסוגל לדפוק ארגז קרמבו בלי למצמץ (כן כן יודע שזה זוועה) אין מצב שלא אכין גם השנה קרמבו מיוחד ואלמד גם אתכם איך מכינים בקלי קלות אבל קרמבו עם טוויסט שיהיה מעניין מקורי וקצת מוגזם כמו שאני אוהב.

רמת קושי-קל-בינוני.
זמן הכנה-60 דק.
תפוקה-12 קרמבואים גדולים.

מצרכים:
לבצק ברטון:
75 ג סוכר חום בהיר
75 ג חמאה
40 ג חלמונים
105 ג קמח
2 ג א.אפיה
הכנה:
להכניס הכל יחד למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ולערבב עד קבלת בצק.לרדד את הבצק בין 2 ניירות אפיה לעובי של כ 3 מ"מ ולהכניס למקפיא לכ 10 דקות.להוציא מהמקפיא ולקרוץ עיגולים בקוטר שאת רוצים אני קרצתי קוטר 5.
את הבסיסים לאפות בתוך הפורמוט או בתוך סיליקונים כי הבצק מתפשט באפיה(אפשר גם באלומיניומים אישיים ואחרי האפיה לחלץ אותם)
להכניס לאפיה ב 170 מעלות למשך כ 15-17 דק להוציא ולצנן.

מרמלדת תות:
70 ג תותים קפואים מופשרים או טריים
15 ג סוכר
4 ג פקטין
15 ג סוכר נוסף לפקטין
הכנה:
לטחון את התותים עם הסוכר ולהעביר לסיר ולבשל לסף רתיחה.לערבב את הסוכר השני יחד עם הפקטין ולהוסיף לסיר תוך כדי ערבוב ולהביא לרתיחה במשך כ 2 דקות תוך כדי ערבוב.להעביר לקערה ולשים בקירור למשך כ 20 דק

מרנג פטל שווצרי לקרמבו:
250 ג סוכר
80 ג מים
5 ג מחית פטל מרוכזת
125 ג חלבון
הכנה:
בקערת מיקסר לשים את החלבון.
בסיר קטן לשים את הסוכר המים והפטל ולבשל ל100 מעלות.כאשר מגיע ל100 מעלות מתחילים להקציף את החלבון במהירות לקצף יציב וממשיכים לבשל את הסירופ ל118 מעלות.כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה מסירים מהאש ומזרזפים את הסירופ לאט לאט לתוך המרנג(חשוב לעשות לאט אחרת החלבון יקרוס לכם מהחום של הסירופ)
עד שכל הסירופ נכנס ואז ממשיכים להקציף עד שהקערה כמעט קרה למגע.

הרכבה:
להעביר את המרמלדה לשקית זילוף עם חור קטן ולזלף במרכז כל בסיס.
להעביר את המרנג לשקית זילוף עם צנטר קוטר 12 מ"מ ומזלפים מעל בצורה מדורגת ויציבה.

להשלמת המראה לא חובה:
80 ג שוקולד לבן
10 ג שמן
הכנה:
להמיס יחד במיקרוגל למרקם חלק ולשים כפית מעל כל קרמבו ולפזר סוכריות צבעוניות

שיהיה לכולם חורף חמים וטעים

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין