Online Cooking Courses

ריקיארלי

עוגיות הכי קלות והכי טעימות לחורף והכי כייף בהם שאפשר לאכל אותם בלי רגשות אשם כי אין בהם שומן ולא קמח ואם תסתכלו טוב טוב תראו גם שכמות הסוכר קטנה מאוד.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30דק.

תפוקה-צנצנת גדולה.

ריקיארלי:

200 ג א.שקדים

70 ג א.סוכר

גירדה מתפוז 1

גירדה מלימון 1

90 ג מיץ תפוזים טרי

15 ג דבש

37 ג חלבון ביצה

125 ג א. שקדים נוספת

א.סוכר לגילגול

הכנה:

לערבב 200 ג שקדים+70 ג א.סוכר+גירדות.להוסיף מיץ תפוזים ודבש ולערבב.

להוסיף חלבון ולערבב שוב לבצק דביק.

להוסיף את ה125 ג א.שקדים הנוספת ולערבב לבצק אחיד נעים וטיפונת דביק.

לפזר בנדיבות א. סוכר על שולחן העבודה להניח את הבצק מעל ולפזר מעליו עוד א.סוכר ולגלגל לנקניק בקוטר 4 ס"מ.

לחתוך בעזרת קלף טבעות בעובי חצי ס"מ ולעצב כל אחד לצורת יהלום לפזר מעל עוד א.סוכר לסדר במגש ולאפות ב 180 למשך כ 12 דקות.

לצנן ולשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

בייגל ירושלמי

רמת קושי-קל. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-כ 10 בייגל בינוני. מצרכים: 1 קג קמח לחם חלות עשיר בגלוטן 10 ג שמרים יבשים 100 ג סוכר 10 ג מלח 80 ג שמו

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין