Online Cooking Courses

ריקיארלי

עוגיות הכי קלות והכי טעימות לחורף והכי כייף בהם שאפשר לאכל אותם בלי רגשות אשם כי אין בהם שומן ולא קמח ואם תסתכלו טוב טוב תראו גם שכמות הסוכר קטנה מאוד.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30דק.

תפוקה-צנצנת גדולה.

ריקיארלי:

200 ג א.שקדים

70 ג א.סוכר

גירדה מתפוז 1

גירדה מלימון 1

90 ג מיץ תפוזים טרי

15 ג דבש

37 ג חלבון ביצה

125 ג א. שקדים נוספת

א.סוכר לגילגול

הכנה:

לערבב 200 ג שקדים+70 ג א.סוכר+גירדות.להוסיף מיץ תפוזים ודבש ולערבב.

להוסיף חלבון ולערבב שוב לבצק דביק.

להוסיף את ה125 ג א.שקדים הנוספת ולערבב לבצק אחיד נעים וטיפונת דביק.

לפזר בנדיבות א. סוכר על שולחן העבודה להניח את הבצק מעל ולפזר מעליו עוד א.סוכר ולגלגל לנקניק בקוטר 4 ס"מ.

לחתוך בעזרת קלף טבעות בעובי חצי ס"מ ולעצב כל אחד לצורת יהלום לפזר מעל עוד א.סוכר לסדר במגש ולאפות ב 180 למשך כ 12 דקות.

לצנן ולשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין