Online Cooking Courses

ריקיארלי

עוגיות הכי קלות והכי טעימות לחורף והכי כייף בהם שאפשר לאכל אותם בלי רגשות אשם כי אין בהם שומן ולא קמח ואם תסתכלו טוב טוב תראו גם שכמות הסוכר קטנה מאוד.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30דק.

תפוקה-צנצנת גדולה.

ריקיארלי:

200 ג א.שקדים

70 ג א.סוכר

גירדה מתפוז 1

גירדה מלימון 1

90 ג מיץ תפוזים טרי

15 ג דבש

37 ג חלבון ביצה

125 ג א. שקדים נוספת

א.סוכר לגילגול

הכנה:

לערבב 200 ג שקדים+70 ג א.סוכר+גירדות.להוסיף מיץ תפוזים ודבש ולערבב.

להוסיף חלבון ולערבב שוב לבצק דביק.

להוסיף את ה125 ג א.שקדים הנוספת ולערבב לבצק אחיד נעים וטיפונת דביק.

לפזר בנדיבות א. סוכר על שולחן העבודה להניח את הבצק מעל ולפזר מעליו עוד א.סוכר ולגלגל לנקניק בקוטר 4 ס"מ.

לחתוך בעזרת קלף טבעות בעובי חצי ס"מ ולעצב כל אחד לצורת יהלום לפזר מעל עוד א.סוכר לסדר במגש ולאפות ב 180 למשך כ 12 דקות.

לצנן ולשמור בצנצנת סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

צנים פירות יבשים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-75 דק כולל יבוש. תפוקה-2 פורמות 20/4. מרכיבים: 146 ג סוכר146 ג קמח4 ביצים M (200ג)40 ג דבש186 ג מיקס פירות יבשים

קוביות פלרונטין בריאות

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-12-6 יח. מרכיבים: 100 ג שמנת מתוקה 60 ג סוכר לבן 10 ג סוכר חום בהיר 50 ג דבש 10

פינגר אלפחורס

רמת קושי-קל זמן הכנה-45 ד תפוקה-22 עוגיות מרכיבים: 150 ג חמאה 50ג א.סוכר 50 ג סוכר 4 חלמונים לארג 1 כפית ת.וניל 150 ג קמח

סדנת שמרים בסיסית 27/1/22

סדנת שמרים בסיסית מתאימה לכל אותם אלו שפוחדים משמרים ולא מעיזית להתעסק איתם. בסדנא אני אלמד אתכם את כל הדברים החשובים בהכנת בצק שמרים. איך

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין