Online Cooking Courses

שֶׁמִּבְּאֵלִי מקורי ללא קמח וביצים.

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-כ30 דקות(והמתנה לילה בקירור).

תפוקה-תבנית בגודל 30/20.

ולפני המתכון הנהדר הזה סיפור!!

את המתכון הזה קיבלתי לפני יותר מ20 שנה מבחור טורקי שעבדנו יחד.המתכון הזה תמיד הכנתי בחגים ואירועים משמחים.הפעם החלטתי לשתף אותו איתכם שגם אתם תהנו ממנו.המתכון מקורי טורקי מזכיר מאוד את הבסבוסה המצרית הריסה המרוקאית או ספרא התוניסאית.יאלה תהנו❤️

לפני שנכנס לתנור

שֶׁמִּבְּאֵלִי
כַּמּוּת לְפַיְרֵקְס בְּגֹדֶל 30/20
לְסִירוֹפּ:
500 ג סֻכָּר
500 ג מַיִם
1 פְּרוּסַת לִימוֹן
לַבְּלִילָה:
540 ג סֹלֶת
200 ג סֻכָּר
6 ג סוֹדָה לִשְׁתִיָּה
1 פְּרוּסַת לִימוֹן
260 ג יוֹגוּרְט טִבְעִי
110 ג מַיִם חֲמִימִים
שְׁקֵדִים לְקִשּׁוּט
הֲכָנָה:
סִירוֹפּ:
לָשִׂים אֶת הַסֻּכָּר הַמַּיִם וְהַלִּימוֹן וּלְבַשֵּׁל לִרְתִיחָה לְמֶשֶׁךְ 10 דַּקּוֹת וּלְהַנִּיחַ בַּצַּד.
הֲכָנַת הַבְּלִילָה:
לְעַרְבֵּב הַכֹּל יַחַד פְּרָט לַמַּיִם בְּעֶזְרַת מַטְרְפָהּ וּלְהוֹסִיף אֶת הַמַּיִם בְּהַדְרָגָה עַד קַבָּלַת תַּעֲרֹבֶת אֲחִידָה.
לִמְרֹחַ בְּתַחְתִּית הַתַּבְנִית קְצָת מֵהַסִּירוֹפּ לָצֶקֶת אֶת הַבְּלִילָה וּלְהַחֲלִיק בְּעֶזְרַת פָּלְטָה לַעֲשׂוֹת סִמּוּן לְהַנִּיחַ שָׁקֵד מֵעַל לְכַסּוֹת וּלְקָרֵר לַיְלָה.
לְאַחַר לַיְלָה לִמְרֹחַ מְעַט מֵהַסִּירוֹפּ וּלְהַכְנִיס לַאֲפִיָּה בְּ180 מַעֲלוֹת לְמֶשֶׁךְ חֲצִי שָׁעָה אוֹ הַשְׁחָמָה. לַחְתֹּךְ אֶת הַסִּמּוּנִים וְלָצֶקֶת מֵעַל אֶת כֹּל הַסִּירוֹפּ

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת גבינת שמנת פירורים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-45 דק'. תפוקה-רינג קוטר 20. חג שבועות זה רק תירוץ לעוגות גבינה שלמעשה כל השנה אוכלים עוגות על בסיס גבינות ושמנות,אבל בחג הרמה עולה העוגות משתדרגות נוצרים

סדנת מקרונים דיגיטלית-לרכישה לחצו כאן!

לרכישה הסדנא במחיר השקה של 119 ₪ בלבד לחצו על הקישור. סדנת מקרונים עם טכניקות מתקדמות וסוד נוסף איך לעשות את זה בצורה מושלמת תמיד ובקלי קלות.בלי בזבוזי חומר וזריקת

סדנת עוגיות מרוקאיות/תוניסאיות לרכישה לחצו כאן.

קורס עוגיות מרוקאיות\תוניסיותקורס מקצועי שמלמד את העוגיות המסורתיות והפופולריות במטבחים האלו.בקורס תקבלו כלים איך לעשות את כל העוגיות בצורה מושלמת שלב אחר שלבעד קבלת מגשים ציבעוניים ואותנטים.בקורס תלמדו 5 סוגי

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין