Online Cooking Courses

שטרודל תפוחים 🍏 בקלי קלות

💪רמת קושי-קל
⏳זמן הכנה-כ30 דק
🔸תפוקה-פס אחד

שטרודל תפוחים מגיע אלינו מאיזור וינה אוסטריה והסביבה.

הקלאסי מכינים מבצק שטורדל שפותחים אותו דק דק בעזרת מפה ושולחן גדול.

המתכון כאן הוא בגירסה המהירה לעצלנים כמוני שלפעמים רוצים מהר מהר ואין להם את הזמן לגירסה המקורית והארוכה,

אבל בתכלס במבחן הטעם הוא לא נופל מהמקור ואם עושים את זה נכון. זה אפילו מושלם.

וכאן אני אראה לכם איך עושים את זה מושלם בקלי קלות של עבודה.

רק תקנו גלידה וניל שאתם אוהבים ותלכו להפשיר בצק עלים.

יאללה מתחילים

המצרכים הדרושים:
חצי קילו בצק עלים מופשר על בסיס חמאה או מחמאה לבחירתכם
3-4 תפוחי גראנד סמיט
80-100 ג סוכר (לפי המתיקות שאתם רוצים אני מעדיף אפילו פחות)
כפית קינמון
20 ג פודינג וניל
כ 100 ג סוכר לרידוד הבצק
הכנה:
לקלף את התפוחים ולחתוך לפרוסות דקות ולשים בקערה.
להוסיף קינמון סוכר ופודינג(הפודינג קושר את הנוזל שהתפוח מפריש וגם כמובן טעם)
ומערבבים הכל הייטב
מרדדים את הבצק עם הסוכר
מניחים את התפוחים בשליש התחתון של הבצק ומגלגלים לרולדה
מניחים על תבנית אפיה ואופים ב 190 מעלות למשך כ 25 דקות או השחמה.

*הצעת הגשה לחמם מס שניות את השטרודל ולהגיש עם גלידת וניל קרה.

בתאבון❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין