💪רמת קושי-קל
⏳זמן הכנה-כ30 דק
🔸תפוקה-פס אחד
שטרודל תפוחים מגיע אלינו מאיזור וינה אוסטריה והסביבה.
הקלאסי מכינים מבצק שטורדל שפותחים אותו דק דק בעזרת מפה ושולחן גדול.
המתכון כאן הוא בגירסה המהירה לעצלנים כמוני שלפעמים רוצים מהר מהר ואין להם את הזמן לגירסה המקורית והארוכה,
אבל בתכלס במבחן הטעם הוא לא נופל מהמקור ואם עושים את זה נכון. זה אפילו מושלם.
וכאן אני אראה לכם איך עושים את זה מושלם בקלי קלות של עבודה.
רק תקנו גלידה וניל שאתם אוהבים ותלכו להפשיר בצק עלים.
יאללה מתחילים
המצרכים הדרושים:
חצי קילו בצק עלים מופשר על בסיס חמאה או מחמאה לבחירתכם
3-4 תפוחי גראנד סמיט
80-100 ג סוכר (לפי המתיקות שאתם רוצים אני מעדיף אפילו פחות)
כפית קינמון
20 ג פודינג וניל
כ 100 ג סוכר לרידוד הבצק
הכנה:
לקלף את התפוחים ולחתוך לפרוסות דקות ולשים בקערה.
להוסיף קינמון סוכר ופודינג(הפודינג קושר את הנוזל שהתפוח מפריש וגם כמובן טעם)
ומערבבים הכל הייטב
מרדדים את הבצק עם הסוכר
מניחים את התפוחים בשליש התחתון של הבצק ומגלגלים לרולדה
מניחים על תבנית אפיה ואופים ב 190 מעלות למשך כ 25 דקות או השחמה.
*הצעת הגשה לחמם מס שניות את השטרודל ולהגיש עם גלידת וניל קרה.
בתאבון❤️