Online Cooking Courses

שטרודל תפוחים 🍏 בקלי קלות

💪רמת קושי-קל
⏳זמן הכנה-כ30 דק
🔸תפוקה-פס אחד

שטרודל תפוחים מגיע אלינו מאיזור וינה אוסטריה והסביבה.

הקלאסי מכינים מבצק שטורדל שפותחים אותו דק דק בעזרת מפה ושולחן גדול.

המתכון כאן הוא בגירסה המהירה לעצלנים כמוני שלפעמים רוצים מהר מהר ואין להם את הזמן לגירסה המקורית והארוכה,

אבל בתכלס במבחן הטעם הוא לא נופל מהמקור ואם עושים את זה נכון. זה אפילו מושלם.

וכאן אני אראה לכם איך עושים את זה מושלם בקלי קלות של עבודה.

רק תקנו גלידה וניל שאתם אוהבים ותלכו להפשיר בצק עלים.

יאללה מתחילים

המצרכים הדרושים:
חצי קילו בצק עלים מופשר על בסיס חמאה או מחמאה לבחירתכם
3-4 תפוחי גראנד סמיט
80-100 ג סוכר (לפי המתיקות שאתם רוצים אני מעדיף אפילו פחות)
כפית קינמון
20 ג פודינג וניל
כ 100 ג סוכר לרידוד הבצק
הכנה:
לקלף את התפוחים ולחתוך לפרוסות דקות ולשים בקערה.
להוסיף קינמון סוכר ופודינג(הפודינג קושר את הנוזל שהתפוח מפריש וגם כמובן טעם)
ומערבבים הכל הייטב
מרדדים את הבצק עם הסוכר
מניחים את התפוחים בשליש התחתון של הבצק ומגלגלים לרולדה
מניחים על תבנית אפיה ואופים ב 190 מעלות למשך כ 25 דקות או השחמה.

*הצעת הגשה לחמם מס שניות את השטרודל ולהגיש עם גלידת וניל קרה.

בתאבון❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין