Online Cooking Courses

שכבות רולדה וקרם שוקולד ללא גלוטן

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-75 דק.

תפוקה-24 מנות או יותר בחיתוך קטן.

מצרכים:

אז עוגת שוקולד זה הדבר עם הכי הרבה חיפושים ברשת אין מה לעשות שאומרים עוגה אוטומטית חושבים על שוקולד
וכן שוקולד כולם אוהבים גם ילדים וגם מבוגרים כמוני שחושבים שהם ילדים
והכי כייף שאין בה קמח בכלל
מרקם מאוד קליל ואוורירי שלא מפסיקים ליישר.
אז למתכון❤️


לרולדה שוקולד:
100 ג שוקולד מריר
85 ג חמאה
6 ביצים לארג מופרדות
100 ג סוכר
10 ג קקאו
הכנה:
להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל
את החלמונים להקציף יחד עם הקקאו ו20 ג סוכר
לקציפה תפוחה
להוסיף את השוקולד המומס ולקפל לתערובת אחידה.

להקציף את החלבון עם יתרת הסוכר (80ג) בהדרגה לקציפה יציבה אבל לא יותר מידי
ולקפל לתערובת השוקולד.
לצקת לסיליקון רולדה 60/40 משומן טיפה
או כל תבנית אחרת עם נייר אפיה משומן
עובי של 1ס"מ ומכניסים לאפיה ב180 למשך כ 15 דק להוציא לצנן ולקלף את נייר האפיה בזהירות.

הכנת קרם שוקולד
150 ג שוקולד
80 ג חלב
320 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להמיס את השוקולד והחלב במיקרוגל
לערבב ולצנן בטמפ החדר
להקציף את השמנת למרקם יוגורט לעצור להוסיף את השוקולד ולהמשיך להקציף למרקם יציב אבל לא יותר מידי שלא יתפרק לכם
לחתוך עת הרולדה לשלוש חלקים שווים
ולמרוח את הקרם באופן שווה
רולדה קרם רולה קרם ומסיימים ברולדה
ושמים בהקפאה עד שמתייצב

קרם שניטלי
300 ג שמנת מתוקה
30 ג פודינג וניל
60 ג ממרח נוטלה או צ'וקטה
הכנה:
להקציף את הכל יחד לקרם יציב ולהעביר לשקית זילוף עם צנטר סאנטנורה

להוציא את השכבות מהמקפיא ולחתוך למשולשים
ולזלף מעל את השנטילי ולקשט בשברי שוקולד.
תהנו

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין