Online Cooking Courses

שכבות ריבה


רמת קושי-קל
זמן הכנה-40 דק
תפוקה-35/40 עוגיות

אלו העוגיות ב-ה הידיעה הכי נוסטלגיה שיש
זוג שכבות בצק פריך ששודרגו כאן לבצק שקדים מה שיקנה לבצק אקסטרה פריכות וטעם.
בקשר למילוי תרגישו בנוח להפתיע את עצמכם בכל מילוי שתבחרו.
שוקולד חמאת בוטנים ממרח חלבה או ריבה.
המלצה שלי תכינו כפול.

מצרכים לבצק שקדים:
300 ג קמח
50 ג א.שקדים
200 ג חמאה רכה
2 חלמונים מביצה לארג
100 ג א.סוכר
הכנה:
להכניס הכל יחד למיקסר עם וו גיטרה
עד מצב פירורים.להעביר לשולחן העבודה ולאחד לבצק.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של כ 3 מ"מ
ולהעביר לקירור למשך כ חצי שעה
לקרוץ את הצורה הרצויה ובחצי לעשות עוד חור במרכז ולאפות על נייר אפיה או סיליקון ליצירת טקסטורה כמו בסרטון
ולאפות ב 170 למשך כ 17-20
להוציא לצנן
לפזר א.סוכר על אלו עם החור במרכז
למלא ריבה שאוהבים על הבסיס ולסגור
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

טארטלט משמש

עונת המשמשים בשיאה וזה ממש פשע לא להכין איתם טארטלט ברטון משגע במילוי קרם שקדים כזה שיטריף לכם את החושים ויקרר לכם את החום המשוגע הזה. רמת קושי- בינוניכמות- 30

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין