Online Cooking Courses

שכבות ריבה


רמת קושי-קל
זמן הכנה-40 דק
תפוקה-35/40 עוגיות

אלו העוגיות ב-ה הידיעה הכי נוסטלגיה שיש
זוג שכבות בצק פריך ששודרגו כאן לבצק שקדים מה שיקנה לבצק אקסטרה פריכות וטעם.
בקשר למילוי תרגישו בנוח להפתיע את עצמכם בכל מילוי שתבחרו.
שוקולד חמאת בוטנים ממרח חלבה או ריבה.
המלצה שלי תכינו כפול.

מצרכים לבצק שקדים:
300 ג קמח
50 ג א.שקדים
200 ג חמאה רכה
2 חלמונים מביצה לארג
100 ג א.סוכר
הכנה:
להכניס הכל יחד למיקסר עם וו גיטרה
עד מצב פירורים.להעביר לשולחן העבודה ולאחד לבצק.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של כ 3 מ"מ
ולהעביר לקירור למשך כ חצי שעה
לקרוץ את הצורה הרצויה ובחצי לעשות עוד חור במרכז ולאפות על נייר אפיה או סיליקון ליצירת טקסטורה כמו בסרטון
ולאפות ב 170 למשך כ 17-20
להוציא לצנן
לפזר א.סוכר על אלו עם החור במרכז
למלא ריבה שאוהבים על הבסיס ולסגור
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

בחושה חמאת בוטנים

רמת קושי-קל. זמן הכנה-45 דק. תפוקה-פס אחד. בעבר באחד המתכונים שלי כבר רשמתי כמה שאני אוהב חמאת בוטנים בכל דבר בישול ואפיה. היום הכנתי לכם

סיגר בקלוואה

גם אם אתם לא מעשנים על הסיגר הזה אתם לא תוותרו. סיגר בקלאווה ממכר שלא תפסיקו לאכל בקלי קלות של הכנה!!! רמת קושי-קל. זמן הכנה-30

בחושה תפוז קוקוס

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק. תפוקה-תבנית קוטר 24-26. מצרכים: ביצים (6 מדיום)300 ג סוכרכפית ת.וניל איכותי230 ג קמח תופח טחנות ישראליות250 ג קוקוס150 ג מיץ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין