Online Cooking Courses

שכבות ריבה


רמת קושי-קל
זמן הכנה-40 דק
תפוקה-35/40 עוגיות

אלו העוגיות ב-ה הידיעה הכי נוסטלגיה שיש
זוג שכבות בצק פריך ששודרגו כאן לבצק שקדים מה שיקנה לבצק אקסטרה פריכות וטעם.
בקשר למילוי תרגישו בנוח להפתיע את עצמכם בכל מילוי שתבחרו.
שוקולד חמאת בוטנים ממרח חלבה או ריבה.
המלצה שלי תכינו כפול.

מצרכים לבצק שקדים:
300 ג קמח
50 ג א.שקדים
200 ג חמאה רכה
2 חלמונים מביצה לארג
100 ג א.סוכר
הכנה:
להכניס הכל יחד למיקסר עם וו גיטרה
עד מצב פירורים.להעביר לשולחן העבודה ולאחד לבצק.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של כ 3 מ"מ
ולהעביר לקירור למשך כ חצי שעה
לקרוץ את הצורה הרצויה ובחצי לעשות עוד חור במרכז ולאפות על נייר אפיה או סיליקון ליצירת טקסטורה כמו בסרטון
ולאפות ב 170 למשך כ 17-20
להוציא לצנן
לפזר א.סוכר על אלו עם החור במרכז
למלא ריבה שאוהבים על הבסיס ולסגור
תהנו❤️

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

עוגת יום הולדת שוקולדית

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-90 דק. תפוקה-רינג 20. אין אין אין חגיגה.בלי בלי בלי עוגה. אז למה לקנות אם אפשר להכין לבד ואפילו להנות.עוגת שוקולד רכה ועסיסית בקלי קלות של הכנה

בראוניז קרמל וקרונפלקס קרספי

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-תבנית 20. המתכון הבא ללא ספק קצת מאתגר אבל שווה את המאמץ כי אחרי שתטעמו פשוט תצטערו שהכנת אותו כי הוא כל כך טעים, מענג

גלידה פיסטוק ממכרת מ4 מרכיבים בלבד

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'. תפוקה-1 ליטר. הקיץ הגיע ואיתו כמובן צצו המון סוגי גלידות חדשות שיוצרות ומפתחות מידי שנה החברות גלידה המוכרות בארץ ובעולם, ולא חסר כאלו.שטראוס, נסטלה ,בן

בריוש תפוחים מקורמלים

רמת קושי-בינוני. זמן הכנה-120 דק'. תפוקה-עוגה אחת קוטר 22. אני לא מכיר אחד שלא אוהב בצק שמרים, וככל שהבצק יותר עשיר אוהבים אותו יותר.בצק בריוש מתאפיין באחוז השומן הגבוה ביחס

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין