רמת קושי-קל
זמן הכנה-40 דק
תפוקה-35/40 עוגיות
אלו העוגיות ב-ה הידיעה הכי נוסטלגיה שיש
זוג שכבות בצק פריך ששודרגו כאן לבצק שקדים מה שיקנה לבצק אקסטרה פריכות וטעם.
בקשר למילוי תרגישו בנוח להפתיע את עצמכם בכל מילוי שתבחרו.
שוקולד חמאת בוטנים ממרח חלבה או ריבה.
המלצה שלי תכינו כפול.
מצרכים לבצק שקדים:
300 ג קמח
50 ג א.שקדים
200 ג חמאה רכה
2 חלמונים מביצה לארג
100 ג א.סוכר
הכנה:
להכניס הכל יחד למיקסר עם וו גיטרה
עד מצב פירורים.להעביר לשולחן העבודה ולאחד לבצק.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של כ 3 מ"מ
ולהעביר לקירור למשך כ חצי שעה
לקרוץ את הצורה הרצויה ובחצי לעשות עוד חור במרכז ולאפות על נייר אפיה או סיליקון ליצירת טקסטורה כמו בסרטון
ולאפות ב 170 למשך כ 17-20
להוציא לצנן
לפזר א.סוכר על אלו עם החור במרכז
למלא ריבה שאוהבים על הבסיס ולסגור
תהנו❤️