Online Cooking Courses

אוזני המן ברולה

אוזני המן במילוי ברולה גבינה הכי מקורי הכי טעים והכי הכי שלי.אז גם אם לכם בא קצת לגוון באוזני המן ובמילויים הגעתם למקום הנכון! אוזני המן מבצק שמנת קקאו פריך פריך ובמילוי קרם ברולה גבינות עדין ומפנק וכמובן שלא נוותר גם על הסוכר השרוף בברנר.

יאללה בואו נתחיל……

רמת קושי-בינוני.

זמן הכנה-שלוש שעות.

תפוקה-כ 30 אוזני המן.

מילוי קרם ברולה גבינות:
300 ג שמנת מתוקה
55 ג חלמון
65 ג סוכר
כפית מחית וניל איכותית
45 ג גבינת מסקרפונה
45 ג גבינת שמנת 30%ניורק או פילדלפיה
הכנה:
לחמם בעדינות שמנת סוכר ווניל עד שהסוכר נמס ולצקת בהדרגה לחלומים להוסיף את הגבינות ולטחון בבלנדר מוט.לצקת לסיליקון חצי כדור קוטר 4 ולהכניס לאפיה בחום של 130 למשך 25 דק
להוציא ולהקפיא מיד עד למצב קפוא לגמרי
בזמן הזה תכינו את הבצק.

לפני אפיה

בצק קקאו שמנת:
600 ג קמח תופח טחנות ישראליות
45 ג קקאו
150 ג סוכר
300 ג חמאה
90 ג ביצה טרופה
120 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לבצק אחיד.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ ולקרר חצי שעה
לקרוץ עיגולים קוטר 8-9
להניח חצי כדור ברולה לסגור את האוזניים להכניס למקפיא ל 15 דקות ולאפות ב 170 כ 22 דקות
להוציא לצנן לפזר סוכר חום מעל ולשרוף בברנר

אחרי הסוכר והברנר.פשוט ממכר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין