אוזני המן במילוי ברולה גבינה הכי מקורי הכי טעים והכי הכי שלי.אז גם אם לכם בא קצת לגוון באוזני המן ובמילויים הגעתם למקום הנכון! אוזני המן מבצק שמנת קקאו פריך פריך ובמילוי קרם ברולה גבינות עדין ומפנק וכמובן שלא נוותר גם על הסוכר השרוף בברנר.
יאללה בואו נתחיל……
רמת קושי-בינוני.
זמן הכנה-שלוש שעות.
תפוקה-כ 30 אוזני המן.
מילוי קרם ברולה גבינות:
300 ג שמנת מתוקה
55 ג חלמון
65 ג סוכר
כפית מחית וניל איכותית
45 ג גבינת מסקרפונה
45 ג גבינת שמנת 30%ניורק או פילדלפיה
הכנה:
לחמם בעדינות שמנת סוכר ווניל עד שהסוכר נמס ולצקת בהדרגה לחלומים להוסיף את הגבינות ולטחון בבלנדר מוט.לצקת לסיליקון חצי כדור קוטר 4 ולהכניס לאפיה בחום של 130 למשך 25 דק
להוציא ולהקפיא מיד עד למצב קפוא לגמרי
בזמן הזה תכינו את הבצק.
בצק קקאו שמנת:
600 ג קמח תופח טחנות ישראליות
45 ג קקאו
150 ג סוכר
300 ג חמאה
90 ג ביצה טרופה
120 ג שמנת מתוקה
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לבצק אחיד.לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי 3 מ"מ ולקרר חצי שעה
לקרוץ עיגולים קוטר 8-9
להניח חצי כדור ברולה לסגור את האוזניים להכניס למקפיא ל 15 דקות ולאפות ב 170 כ 22 דקות
להוציא לצנן לפזר סוכר חום מעל ולשרוף בברנר