Online Cooking Courses

אלפחורס מיוחד

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-שעה פלוס הקפאה וקירור.

תפוקה-כ 12 עוגיות.

לבצק:
75 ג חמאה
50 ג א.סוכר
40 ג חלמונים
חצי כפית ת.וניל
175 ג קורנפלור
4 ג א.אפיה
הכנה:
להכניס הכל למעבד מזון עד קבלת בצק אחיד
לרדד בין 2 ניירות אפיה לעובי של 4מ"מ ולקרר שעתיים.לקרוץ עיגולים בגודל שרוצים ואת שאריות הבצק שוב מרדדים וקורצים מסדרים במגש ואופים ב 160 למשך 10-12 דק.(העוגיות צריכות לצאת עדיין לבנבנות) להוציא ולצנן

גנאשים למילוי:
גנאש פיסטוק
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית פסטוק

גנאש תות:
100 ג שוקולד לבן
40 ג שמנת מתוקה
20 ג חמאה
20 ג מחית תות
טיפה צבע ג'ל ורוד
הכנה:ממיסים כל גנאש בנפרד במיקרוגל למשך כדקה טוחנים הייטב במוט בלנדר מעבירים לשקית זילוף ושומרים בחוץ עד למרקם נוח לזילוף.
ממלאים את העוגיות סוגרים ומקפיאים למשך כ 2-3 שעות.

לציפוי
כ 200 ג שוקולד לבן +25 ג שמן
כ200 ג שוקולד לבן+25 ג שמן וטיפה צבע ג'ל אדום
כ 200 ג שוקולד חלב +25 ג שמן
הכנה:
להמיס כל שוקולד ושמן בנפרד לערבב להוסיף את הצבע ולהעביר לכלי צר וטיפה גבוה יותר מהעוגיה
מוציאים את העוגיות מהמקפיא נועצים קיסם וטובלים בציפויים
שומרים במקרר בקופסא סגורה

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין