Online Cooking Courses

אצבעות קרוקט

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-30 דק.

תפוקה-כ 40 אצבעות

אם אתם אוהבים כמוני תפו"א וציפס אז אתם הולכים לעוף ולהתאהב במתכון הזה. השם המקצועי של הדבר הזה הוא קרוקט שהפירוש של זה מצרפתית זה "לכרסם"אז מה זה? פירה תפו"א מתובל מלח פלפל ואבקת שום תוספת של קונפלור כדי לייבש את הפירה לזלף ולצפות בפנקו להעביר לטיגון ולא תפסיקו לאכל.אז קדימה לעבודה חצי שעה ויש לכם אחלה נשנשוש.

מרכיבים:

800 ג תפו"א מבושל לרכות.
90 ג קורנפלור.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כפית א.שום.
לציפוי: פירורי לחם ופנקו.

הכנה:
למעוך את התפו"א עם התבלינים להוסיף קורנפלור ולערבב לבצק אחיד להעביר לשקית זילוף עם צנטר חלק קוטר 12מ"מ ולזלף רצועות על הפירורי לחם.לחתוך לאצבעות בכודל הרצוי לחמם שמן ל 170 מעלות לטגן את האצבעות עד גוון שחום
ותהנו.

אחכ תבואו ותודו לי

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין