Online Cooking Courses

בחושה גבינה אוכמניות וקרמבל

🔸רמת קושי- בינוני
🔸זמן הכנה-כשעה

🔸תפוקה-פס אחד

את העוגה הזאת אתם חייבים להכין
טעימה וממכרת וחובה ליד הקפה
ואני אישי מאוד אוהב עוגות גבינה מכל הצורות ומכל המינים,גבינות קרות גבינות אפויות בחושות עם ובלי פירות ועוד…
העוגה הזאת משלבת את הכל יחד.יש את הפרי וגם את הגבינה,יש את הבצק הבחוש הרך ומעל יש את הקרמבל הפריך.ממש סימפוניה של טעמים בביס אחד והכי כייף שתמיד אפשר לבחור את הפרי שאתם אוהבים בעונה ולהכין את העוגה
הטעמים השתלבו בלי שום בעיה
אז תחחמו מים לקפה כי העוגה בדרך.

בחושה גבינה ואוכמניות
מתאים לתבנית אינגליש גדולה

בגודל 28/7.5 גובה 7
מצרכים למסה הבחושה:
2 ביצים לארג
190 ג סוכר
135 ג גבינה לבנה 5%
166 ג חמאה מומסת
233 ג קמח לבן
4 ג א.אפיה

כ 200 ג אוכמניות קפואות מופשרות או טריות
או כל פרי אחר שאתם אוהבים

הכנת המסה הבחושה:
להקציף את הביצים שלמות יחד עם הסוכר לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף את הגבינה חמאה מומסת קמח וא.אפיה ולערבב הייטב למרקם אחיד
להוסיף כ 150 ג אוכמניות ולערבב.

קרמבל:
30 ג סוכר
30 ג חמאה קרה
45 ג קמח

הכנת הקרמבל:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון ולעבד למצב פירורים עדינים

הרכבת העוגה:
לזלף לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה 3/4 מהמסה לפזר מעל את יתרת האוכמניות ומעל לפזר את הקרמבל
להכניס לאפיה ב חום של 160 מעלות למשך כ 40-45 דק.להוציא לצנן ולפזר א. סוכר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין