Online Cooking Courses

בחושה גבינה אוכמניות וקרמבל

🔸רמת קושי- בינוני
🔸זמן הכנה-כשעה

🔸תפוקה-פס אחד

את העוגה הזאת אתם חייבים להכין
טעימה וממכרת וחובה ליד הקפה
ואני אישי מאוד אוהב עוגות גבינה מכל הצורות ומכל המינים,גבינות קרות גבינות אפויות בחושות עם ובלי פירות ועוד…
העוגה הזאת משלבת את הכל יחד.יש את הפרי וגם את הגבינה,יש את הבצק הבחוש הרך ומעל יש את הקרמבל הפריך.ממש סימפוניה של טעמים בביס אחד והכי כייף שתמיד אפשר לבחור את הפרי שאתם אוהבים בעונה ולהכין את העוגה
הטעמים השתלבו בלי שום בעיה
אז תחחמו מים לקפה כי העוגה בדרך.

בחושה גבינה ואוכמניות
מתאים לתבנית אינגליש גדולה

בגודל 28/7.5 גובה 7
מצרכים למסה הבחושה:
2 ביצים לארג
190 ג סוכר
135 ג גבינה לבנה 5%
166 ג חמאה מומסת
233 ג קמח לבן
4 ג א.אפיה

כ 200 ג אוכמניות קפואות מופשרות או טריות
או כל פרי אחר שאתם אוהבים

הכנת המסה הבחושה:
להקציף את הביצים שלמות יחד עם הסוכר לקציפה תפוחה ואוורירית.להוסיף את הגבינה חמאה מומסת קמח וא.אפיה ולערבב הייטב למרקם אחיד
להוסיף כ 150 ג אוכמניות ולערבב.

קרמבל:
30 ג סוכר
30 ג חמאה קרה
45 ג קמח

הכנת הקרמבל:
לשים הכל במיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון ולעבד למצב פירורים עדינים

הרכבת העוגה:
לזלף לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה 3/4 מהמסה לפזר מעל את יתרת האוכמניות ומעל לפזר את הקרמבל
להכניס לאפיה ב חום של 160 מעלות למשך כ 40-45 דק.להוציא לצנן ולפזר א. סוכר

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

meringue, candy, suites-2613995.jpg

מאמר לסוגי מרנגים והשימוש בהם

אז בגדול קיימים שלושה סוגי מרקים וכל סוג יש לו יעוד שימושי. מרנג צרפתי הוא מרנג שמורכב מחלבון ביצה וסוכר.אופן ההכנה שלו פשוט מאוד מקציפים

מרנג איטלקי

מרנג איטלקי360 ג חלבון710 ג סוכר180 ג מים30 ג גלוקוזהכנה:לבשל סוכר מים גלוקוז ל 100 מעלותב100 מעלות להתחיל להקציף את החלבון במהירות גבוהה וכאשר הסירופ

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין