Online Cooking Courses

בחושה גבינה אפויה וקרמבל

רמת קושי-קל.

זמן הכנה-60דק'.

תפוקה-2 תבניות אינגליש גדול מטפלון.

בסיס רולדה:
2 ביצים לארג בטמפ החדר
65 ג סוכר
65 ג קמח תופח או קמח רגיל עם כפית א.אפיה
הכנה:
להקציף ביצים שלמות יחד ים סוכר לקציפה תפוחה מוסיפים את הקמח וממשיכים להקציף למרקם אחיד מעבירים לתבניות שכבה דקה ואופים ב 180 למשך כ 15 דק מוציאים ומצננים.

הכנת הרולדה:
להקציף ביצים שלמות יחד עם סוכר לקציפה תפוחה מוסיפים את הקמח וממשיכים להקציף למרקם אחיד מעבירים לתבניות שכבה דקה ואופים ב 180 למשך כ 15 דק מוציאים ומצננים.

קרמבל :
60 ג סוכר
60 ג חמאה
90 ג קמח

הכנת הקרמבל:
להכניס הכל למיקסר עם וו גיטרה ולעבד למרקם פירורי

מלית גבינה:
1קג גבינה 5%
400 ג שמנת חמוצה 15%
230 ג ביצים טרופות
200 ג סוכר
60 ג קמח
2כפיות ת.וניל
גירדה מלימון אחד

הכנת מלית הגבינה:
לערבב את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה לצקת את המלית מעל הבסיס האפוי
לפזר את הקרמבל בשכבה אחידה ולאפות ב 180 למשך כ 30 דקות

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין