Online Cooking Courses

בקלאווה משערות קדאיף

רמת קושי-קל
זמן הכנה- 30 דק
תפוקה-1מגש קואר 20

בקלוואה משערות קדאיף:
המצרכים לתבנית אחת קוטר 20
1/4 חבילת שערות קדאיף מופשרת
100 ג חמאה
150 ג אגוזי מלך
50 סוכר
כפית קינמון

לסירופ סוכר
80 ג סוכר
80 ג מים
2 כפות מי ורדים

לקישוט:פסטוקים גרוסים

הכנה:

פותחים את שערות הקדאיף לרצועה ארוכה וצפופה ברוחב של כ 8 סמ
מורחים בעזרת מברשת מחצית מהחמאה המומסת (ראו תמונה מס3)
במעבד מזון טוחנים את האגוזים הסוכר והקינמון ויחד ומפזרים במרכז השערות.(ראו תמונה 4)
מתחילים לגלגל מהודק מהקצה (ראו תמונה 5)
ואז מגלגלים לשבלול מהודק (ראו תמונה 6) ומניחים בתבנית משומנת קלות בחמאה מורחים מעל את יתרת החמאה ומכניסים לתנור בחום של 190 עד להזהבה.
בזמן הזה מבשלים את מרכיבי הסירופ לרתיחה במשך כ 2 דקות ומיד שהבקלאווה יוצאת מוזגים את כל הסירופ מעל ומפזרים פסטוקים גרוסים(ראו סרטון ראשון)

אהבתם? מוזמנים לשתף כדי שכולם יהנו

רוצים להיכנס לעולם הקונדיטוריה?

צרו קשר

מאמרים נוספים

דואט שמרים גבינה ושוקולד

רמת קושי-בינוני זמן הכנה-120 דק תפוקה-תבנית פיירקס מרובעת בגודל 23*23 קרמבל:60 ג חמאה קרה60 ג סוכר חום בהיר90 ג קמחהכנה:להכניס הכל למעבד מזון עדן מצב פירורים ולהניח בצד מלית שוקולד:80

פיצה נאפוליטנית

רמת קושי-קל. זמן הכנה-60 דק'+24 שעות עד 72 שעות התפחה. תפוקה-5 פיצות קוטר 30. פיצה זה אחד ממאכלי המזון המהיר הנמכרים בעולם ותכלס אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב

קורס בניית מגשי אירוח 4 מפגשים

מגשי אירוח פינגר פוד וקטרינג חלבי.קורס אשר יעניק לכם ידע רב ונרחב איך בונים מגשים אסטתיים מגוונים וכמובן שיהיו רווחיים.איך מתמחרים נכון עליות ופוד קוסט.איך מכינים כל שלב ושלב כולל

עוגת דבש סופר עסיסית

העוגה הכי קלאסית ומתבקשת לראש השנה ויש לה לא מעט גירסאות הכנה.המתכון הבא אני חושב שהוא הכי מושלם כי הוא משלב דרך הכנה מאוד קלה והתוצאה פשוט וואו. רמת קושי-קל.

על הסדנאות והקורסים הדיגיטלים שלי כבר שמעתם?

כל הסודות במקום אחד מהיר וזמין